Kesän SM-sarjan mestarit ratkaistaan huomenna finaalitapahtumassa

Otson Santeri Salo ja PirUn Aki Ropo seuraavat samaa kiekkoa. Kuva: Juuso Pakarinen

Aikuisten SM-sarja huipentuu huomenna lauantaina pelattaviin finaaliotteluihin. Ensimmäisenä Hippoksen tekonurmelle pääsee naisten sarjan tuttu taistelupari Atletico Espoosta ja Helsinki Ultimate. Atleticolla on toistaiseksi tilillään vain voittoja kauden aiemmista peleistä, joten espoolaiset lähtevät ennakkosuosikkina peliin. Helsinki Ultimate on kuitenkin terävöittänyt koko ajan peliään kauden ajan ja edellinen kohtaaminen Atleticon kanssa päättyi lukemiin 11–13. Finaalitapahtumassa oman mausteensa tuo myös se, että pelataan vain yksi ottelu turnauksen sijaan. Nähtäväksi jää pokkaako Atletico jo peräti yhdeksännen perättäisen mestaruuden vai katkaisevatko Helsingin naiset punapaitojen valtakauden.

Avoimessa sarjassa finaalista on kauden tulosten perusteella odotettavista tahtojen taisto. Keskinäisiä kohtaamisia finaalijoukkueille Otsolla ja Pirkanmaa Unitedilla (PirU) on ollut kaksi ja voitot ovat jakautuneet tasan. Viimeisimmässä kohtaamisessa Otso tosin vei pelin selkein lukemin 15–8. Tilanteeseen saattoi myös vaikuttaa se, ettei peli ollut PirU:lle enää merkityksellinen. Viime vuonna finaaliottelu päättyi samojen joukkueiden kesken vasta universe-pisteessä ja lupa on tänäkin vuonna odottaa tiukkaa kamppailua.  Palaako Otso kultakantaa vai jatkaako PirU mestaruussarjaansa?

Pelejä pääsee jännittämään vapaasti paikan päälle. Naisten finaali pelataan kello 12 ja avoimen finaali kello 14 alkaen. Mikäli et pääse paikan päälle, voi pelejä seurata Ruudun välityksellä.

Suora linkki peleihin löytyy tästä: https://www.ruutu.fi/stream/3941954. (Striimi on ilmainen, mutta palveluun pitää kirjautua.)

Lisäksi ultimaten finaalitapahtuma on mukana Ylen Let´s lauantai lähetyksessä, mikä on nähtävissä Ylen TV2 kanavalla kello 21:00 lauantai-iltana tai vaihtoehtoisesti Yle Areenassa. Suora linkki: https://areena.yle.fi/1-50909394?fbclid=IwAR0Y31ktzHe4aBlGh_zFVHVL497xPascEpYPyAyVOIiFztIccPkrQSan-nw

Pelien kulkua voi lisäksi seurata tulospalvelusta: ultimate.fi/pelikone

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän