Sarjan tarkemmat pelisysteemit ja muut tiedot löytyvät sarjamääräyksistä, jotka löydät täältä.

Liiton kilpailusäännöt pääset lukemaan täältä.

Ajankohdat ja pelipaikat

Tour 1 – 13.-14.11. Rajakylän yläkoulu, Oulu
Tour 2 – 27.-28.11. Keljonkankaan yhteinäiskoulu, Jyväskylä

Ilmoittautuminen

Sarjailmoittautuminen tapahtuu lomakkeen kautta tästä. Ilmoittautuminen on auki sunnuntaihin 24.10. asti.

Turnaukseen otetaan lähtökohtaisesti kahdeksan (8) joukkuetta ilmoittautumisjärjestyksessä*. Myös suurempi joukkuemäärä saattaa olla mahdollinen.

*Mikäli joukkueiden määrää tulee kuitenkin rajoittaa, jaetaan paikat seuraavin perustein:

  • Hallikauden 2018-2019 mixed-SM-turnauksen TOP4-seuroilla ja järjestävällä seuralla on etuoikeus joukkuepaikkaan (EUC, LeKi, Sleepwalkers, Helsinki Ultimate ja Disquitos). Etuoikeus ei koske saman seuran toista joukkuetta.
  • Etusijalla ovat ne joukkueet, jotka ilmoittautuvat koko sarjaan, eivätkä yksittäiseen ottteluviikonloppuun.

Lisäajan pyytäminen ilmoittautumiseen

Jos joukkue tarvitsee lisäaikaa ilmoittautumiseen, tulee pyyntö lisäajasta perusteluineen lähettää sarjavastaavalle sähköpostitse viimeistään neljä (4) vuorokautta ennen ilmoittautumisen päättymistä. Sarjavastaavan tulee hyväksyä tai hylätä pyyntö viimeistään kahta (2) vuorokautta ennen ilmoittautumisen päättymistä.

Käytännössä ensimmäisen peliviikonlopun suhteen ei voida lisäaikaa myöntää, mutta toiselle peliviikonlopulle pieni jousto on mahdollista tarvittaessa.

Anomuksen esittäminen otteluaikatauluihin

Painavasta syystä voi joukkue ilmoittautumisen yhteydessä jättää sarjavastaavalle anomuksen otteluaikatauluihin liittyen. Jos joukkue ei ilmoittautumisen yhteydessä lähetä aikatauluanomusta, ei anomuksia enää oteta vastaan ennen aikataulujen julkaisemista. Aikataulujen julkaisemisen jälkeen joukkue voi anoa ottelun siirtoa (kts Sarjamääräykset kohta 11 Ottelun siirtäminen).

Projektijoukkuestatuksen anominen

Projektijoukkuestatus anotaan ilmoittautumisen yhteydessä. Poikkeustilanteessa statusta voi anoa vielä myöhemmin (kts. Sarjamääräykset kohta 15 Pelaajasiirrot- ja lainat).

Käytännössä projektijoukkuestatusta tulee anoa silloin, kun joukkue koostuu eri seurojen edustajista.

Sarjamaksu

Sarjamaksu on 200 euroa/touri. Jos joukkue peruu osallistumisensa ilmoittautumistakarajan jälkeen, on se silti velvoitettu maksamaan sarjamaksu.

Mikäli sarja joudutaan keskeyttämään koronan takia, laskutetaan joukkueita siihen mennessä pelien järjestämisestä aiheutuneiden kulujen perusteella. Jos tapahtuman perumisesta ei aiheudu liitolle kuluja, ei joukkueiden tarvitse maksaa osallistumismaksua.

Jäsenyys, lisenssi ja vakuutukset

Sarjaan vaaditaan normaaliin tapaan liiton jäsenyys ja kilpailulisenssi. Lisenssivakuutus ei ole pakollinen. Lisätietoihin pääset tästä. Liiton jäsenmaksua ei palauteta, vaikka kilpailutoiminta jouduttaisiin jostain syystä perumaan. Lisenssimaksut sen sijaan palautetaan, mikäli kilpailutoiminta peruuntuisi kesän ajalta kokonaan. Maksettua vakuutusmaksua ei palauteta, mutta vakuutus on mahdollista irtisanoa kesken kauden ja saada hyvitystä.

Ostoksille pääset tästä: https://info.suomisport.fi/

Spirit-pisteet

Spirit-pisteet syötetään sähköisesti Pelikoneeseen. Tätä varten ilmoittautumisen yhteydessä joukkueiden tulee ilmoittaa spirit-vastaava ja hänen yhteystietonsa.

Sääntöakkreditointi

Kaikkien joukkueiden jokaisella ottelupöytäkirjaan merkityllä pelaajalla tulee olla voimassa WFDF:n määräysten mukainen perusakkreditointi (Standard), ja vähintään kolmella pöytäkirjaan merkityllä pelaajalla joukkueesta tulee olla voimassa oleva korkeamman tason akkreditointi (Advanced). Joukkueiden tulee toimittaa kaikkien pelaajien sääntöakkreditoinnit liittoon pyydettäessä.

Muuta huomioitavaa

Sarjaan/ilmoittautumisiin liittyvissä kysymyksissä yhteydenotot sähköpostitse sarjavastaaville sarjavastaava@liitokiekkoliitto.fi.

Muihin askarruttaviin asioihin ja huolenaiheisiin liittyvät kysymykset kannattaa osoittaa sähköpostitse liiton toimistoon info@liitokiekkoliitto.fi.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?