Euroopan ultimateliitto (EUF) on ilmoittanut, että vuoden 2022 halli-EM-kisat on päätetty perua heikentyneen koronatilanteen vuoksi. Koronatilanne on luonut epävarmuutta eri maiden mahdollisuudesta osallistua kisoihin. Päätös kisojen perumisesta haluttiin tehdä hyvissä ajoin ennen kulujen muodostumista joukkueille.

Kisojen peruuntuminen oli tietysti iso pettymys niin valmentajilla kuin pelaajille, varsinkin kun karsintaleirit ovat keränneet mukavasti osallistujia ja leiripäivät ovat olleet onnistuneita. Kisojen mahdollisesta siirrosta ei ole vielä tietoa. Liitto osallistuu tulevana laantaina järjestettävään EUF:n vuosikokoukseen, jossa keskustellaan sisäkisojen organisoimisesta. EUIC kisat oli alunperin tarkoitus pelata jo vuonna 2021.

EUF:n uutisen pääset lukemaan täältä: https://www.ultimatefederation.eu/posts/cancellation-euic-2022-208.php

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?