Kuva: Einari Leinonen

Tuleva hallikausi 2021-2022 pelataan pitkälti samalla formaatilla avoimen ja naisten sarjojen osalta kuin kausi 2019-2020. Kuitenkin avoimen sarjaan on tullut sarjojen osalta pieni muutos, silllä mukana on myös harrastesarja nimellä kulkeva sarja. Tämän erona divareihin on se, että tästä sarjasta ei nousta kauden aikana muihin sarjoihin, eikä muilta sarjatasoilta mikään joukkue tipu harrastesarjaan. Harrastesarja toteutuu, mikäli vähintään neljä joukkuetta ilmoittautuu siihen. Mikäli sarja ei toteudu, on joukkueilla mahdollisuus pelata ns. kilpasarjaa (SM-sarja ja divarit). Selkeyden vuoksi myös naisten 1.divaria kutsutaan harrastesarjaksi.

Ilmoittautuminen

Sarjailmoittautuminen tapahtuu lomakkeen kautta tästä. Ilmoittautumisen takarajat eri sarjoihin ja viikonloppuihin näet alta.

Tour 1 – osa 1 (4.-5.12.) – ilmoittautuminen 17.11. mennessä (pelataan naisten harrastesarja)
Tour 1 – osa 2 (11.-12.12.) – ilmoittautuminen 21.11. mennessä (pelataan avoimen SM-sarja, divari ja harrastesarja)
Tour 1 – osa 3 (18.-19.12.) – ilmoittautuminen 28.11. mennessä (pelataan naisten SM-sarja)

Tour 2 – osa 1 (15.-16.1.) – ilmoittautuminen 15.12. mennessä (pelataan avoimen SM-sarja ja naisten harrastesarja)
Tour 2 – osa 2 (22.-23.1.) – ilmoittautuminen 15.12. mennessä, paitsi naisten SM 28.11. (Pelataan naisten SM-sarja, avoimen divari ja harrastesarja)

Tour 3 – osa 1 (5.-6.2.) – ilmoittautuminen 9.1. mennessä (pelataan avoimen SM-sarja ja naisten harrastesarja)
Tour 3 – osa 2 (12.-13.2.) – ilmoittautuminen 16.1. mennessä, paitsi naisten SM-sarja 28.11. (pelataan naisten SM-sarja, avoimen divari ja harrastesarja)

5.3. Finaalitapahtuma

HUOM! Naisten SM-sarjassa pelaavilla joukkueilla ilmoittautumisen takaraja on 28.11.2021 koko sarjaan. Eli joukkueiden on silloin sitouduttava jokaiseen otteluviikonloppuun.

Osallistumismaksut

Hallikaudella 2021-2022 osallistumismaksu on 150 euroa/peliviikonloppu/joukkue. Naisten SM-sarjan osanottomaksu on 450 euroa/kausi. Osaturnaukseen ilmoittautumisen voi ennen ilmoittautumistakarajaa perua ilman seuraamuksia. Mikäli joukkue vetäytyy osaturnauksesta tai sarjasta ilmoittautumistakarajan jälkeen, joutuu se maksamaan peruutusmaksun. Peruutusmaksu on kaikissa sarjamuodoissa
suuruudeltaan vähintään osanottomaksun suuruinen. Sarjamääräyksissä voidaan
erikseen määrätä myös osanottomaksua korkeampi peruutusmaksu, mikä voi
kuitenkin olla korkeintaan osanottomaksu kaksinkertaisena. Peruutukset tulee ilmoittaa sähköpostitse osoitteeseen sarjavastaava@liitokiekkoliitto.fi.

Mikäli sarja joudutaan keskeyttämään koronan takia, laskutetaan joukkueita siihen mennessä pelien järjestämisestä aiheutuneiden kulujen perusteella. Jos tapahtuman perumisesta ei aiheudu liitolle kuluja, ei joukkueiden tarvitse maksaa osallistumismaksua.

Mikäli otteluiden kuvaus pystytään toteuttamaan SM-sarjan osalta korotetaan SM-sarjan sarjamaksua n. 30-50 € per peliviikonloppu per joukkue.

Jäsenyys, lisenssi ja vakuutukset

Sarjaan vaaditaan normaaliin tapaan liiton jäsenyys ja kilpailulisenssi. Lisenssivakuutus ei ole pakollinen. Lisätietoihin pääset tästä. Liiton jäsenmaksua ei palauteta, vaikka kilpailutoiminta jouduttaisiin jostain syystä perumaan koko kaudelta. Lisenssimaksut sen sijaan palautetaan, mikäli kilpailutoiminta peruuntuisi hallikauden osalta kokonaan. Maksettua vakuutusmaksua ei palauteta, mutta vakuutus on mahdollista irtisanoa kesken kauden ja saada hyvitystä.

Ostoksille pääset tästä: https://info.suomisport.fi/

Lisäajan pyytäminen ilmoittautumiseen

Jos joukkue tarvitsee lisäaikaa ilmoittautumiseen, tulee pyyntö lisäajasta perusteluineen lähettää sarjavastaavalle sähköpostitse viimeistään neljä (4) vuorokautta ennen ilmoittautumisen päättymistä. Sarjavastaavan tulee hyväksyä tai hylätä pyyntö viimeistään kahta (2) vuorokautta ennen ilmoittautumisen päättymistä.

Anomuksen esittäminen otteluaikatauluihin

Painavasta syystä voi joukkue ilmoittautumisen yhteydessä jättää sarjavastaavalle anomuksen otteluaikatauluihin liittyen. Jos joukkue ei ilmoittautumisen yhteydessä lähetä aikatauluanomusta (erillinen kohta lomakkeessa), ei anomuksia enää oteta vastaan ennen aikataulujen julkaisemista. Aikataulujen julkaisemisen jälkeen joukkue voi anoa ottelun siirtoa (katso sarjamääräysten kohta 11 Ottelun siirtäminen).

Projektijoukkuestatuksen anominen

Projektijoukkuestatus anotaan ilmoittautumisen yhteydessä. Poikeustilanteessa statusta voi anoa vielä myöhemmin (katso sarjamääräysten kohta 15 Pelaajasiirrot- ja lainat).

Kilpailusäännöt ja sarjamääräykset

Hallikauden sarjamääräykset löytyvät alla olevasta linkistä:

https://ultimate.fi/wordpress/ultimate/wp-content/uploads/2021/11/SLKL-Talven-2021-2022-sarjamaaraykset-avoin-ja-naiset.pdf

Yleiset kilpailusäännöt puolestaan löytyvät täältä:

https://ultimate.fi/wordpress/ultimate/wp-content/uploads/2020/10/KÄYTÖSSÄ_-SLKL-kilpailusäännöt_päivitetty-12.10.2020.pdf

Hallikauden 2021-2022 peliviikonloput ja varatut hallit

Avoin ja naiset

4.-5.12.: Tour 1 – osa 1

 • Naisten harraste
 • Varattu halli: Keljonkangas

11.-12.12: Tour 1 – osa 2

 • Avoimen SM-sarja, avoimen 1. ja 2.divari
 • Varattuja halleja: Iittala (avoimen SM), Latokartano (alustavasti avoimen 1.divari ja harrastesarja), varahalli HML alueelta

18.-19.12.: Tour 1 – osa 3

 • Naisten SM-sarja
 • Varattu halli: Iittala

15.-16.1.: Tour 2 – osa 1

 • Naisten harraste ja avoimen SM-sarja
 • Varatut hallit: Latokartano (naisten harraste), Huhtasuo (avoimen SM-sarja)

22.-23.1. : Tour 2 – osa 2

 • Naisten SM-sarja, Avoimen divari ja harraste
 • Varatut hallit: Iittala (naisten SM-sarja ja avoimen divari jos mahtuu samaan halliin), Keljonkangas (avoimen harraste)

5.-6.2.: Tour 3 – osa 1

 • Naisten harraste ja avoimen SM-sarja
 • Varatut hallit: Iittala (avoimen SM-sarja), Keljonkangas (naisten harrastesarja)

12.-13.2.: Tour 3 – osa 2

 • Naisten SM-sarja, avoimen divari ja harraste
 • Varatut hallit: Latokartano (alustavasti avoimen harrastesarja), Keljonkangas (naisten SM-sarja ja avoimen divari)

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?