Suomen Liitokiekkoliiton artikkelikuva

Hyvä, sillä liitto etsii talvitoimittajaa raportoimaan hallikauden tapahtumista ultimate.fi-sivustolle korvausta vastaan. Tässä siis mahdollisuus tienata mielekkään kirjoittamisen parissa ja tehdä arvokasta työtä lajin eteen! Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä, joten kannattaa toimia ripeästi. Kiinnostus tehtävään ja vapaamuotoinen lyhyt kuvaus itsestä toimitetaan sähköpostitse osoitteeseen hallitus@liitokiekkoliitto.fi. Mikäli olet kiinnostunut osasta tapahtumista tai yksittäisestä, niin kerro viestissä mistä tapahtumasta on kyse.

Päivitys: Koska toimeen ei ole toistaiseksi löytynyt innokasta, tarjotaan mahdollisuutta tehdä juttu myös yksittäisestä sarjasta tai tapahtumasta. Yksittäiset korvaukset on eritelty alla.

Liiton toimittajan vastuulla on seuraavista tapahtumista tiedottaminen:

  1. Aikuisten Tour 1 kaikki sarjatasot – ennakot+turnausraportit (240 € tai yksi sarjataso 60 €)
  2. Aikuisten Tour 2 kaikki sarjatasot – ennakot+turnausraportit (240 € tai yksi sarjataso 60 €)
  3. Aikuisten Tour 3 kaikki sarjatasot – ennakot+turnausraportit(240 € tai yksi sarjataso 60 €)
  4. Junioreiden Tour 1 – ennakot+turnausraportit (70 €)
  5. Junioreiden Tour 2 – ennakot+turnausraportit (70 €)
  6. Finaalitapahtuma – ennakko+turnausraportti (70 €)
  7. Masters-SM – ennakko+turnausraportti (70 €)

Lisäksi toimittajan vastuulla on haalia yksi kuva turnauksesta.

Ennakkoraportti julkaistaan turnausta edeltävällä viikolla ja turnausraportti turnauksen jälkeisenä maanantaina klo 12 mennessä. Toimittaja saa käyttöönsä tunnukset ultimate.fi-sivustolle. Ultimate.fi käyttöön saa perehdytyksen. Yksittäisissä jutuissa liiton henkilö julkaisee valmiin jutun ultimate.fi sivustolle.

Korvaus talvitoimittajan tehtävästä on 1 000 euroa (koko kausi) tai yksittäin ilmoitettu korvaus. Korvaus maksetaan palkkana.

Tehtävässä edellytetään itsenäistä ja oma-aloitteista toimintaa, mutta tarvittaessa esimerkiksi yllättävissä tilanteissa ja haasteissa tukea tietysti tarjotaan ja pyritään yhdessä ratkaisemaan mahdolliset haasteet.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?