Suomen Liitokiekkoliiton artikkelikuva

Liiton syyskokous järjestettiin 18.11. etäkokouksena. Kokous keräsi 11 osallistujaa, mikä on kokonaisuutena hyvä osallistujamäärä peilaten aiempia vuosia.

Kokouksen asialistalla oli liiton toimintasääntöihin muutosehdotus, mikä sisälsi hallituksen jäsenten määrän muutoksen aiemmasta kuudesta jäsenestä 5–7 jäseneen. Muutoksen taustalla oli tuoda joustavuutta hallitusvalintaan. Monena vuonna hallitus on jäänyt varsinaisessa syyskokouksessa vajaalukuiseksi ja hallitus on saatu kokoon vasta seuraavana vuonna. Tämä hidastaa huomattavasti asioiden etenemistä, koska liitto ei ole päätösvaltainen niin kauan kuin hallitus ei ole täysilukuinen. Toisaalta taas niissä tilanteissä, missä tulijoita onkin enemmän, voidaan valita seitsemän jäsentä. Esitys hyväksyttiin kokouksessa yksimielisesti.

Liiton toimintasuunnitelma ja talousarvio esiteltiin vuodelle 2022 ja se hyväksyttiin myös yksimielisesti. Toimintasuunnitelman ja talousarvion pääset lukemaan täältä: https://ultimate.fi/wordpress/ultimate/wp-content/uploads/2021/11/SLKL-Toimintasuunnitelma-2022.pdf

Puheenjohtajaksi valittiin jatkamaan Veera Manner ja hallituksen jäseniksi Hanna Juhola, Elisa Pursiainen ja Hellen Koskinen. Lisäksi Matti Kajaste ja Mikko Alitalo jatkavat hallituksessa toiselle toimikaudelleen. Toiminnan kannalta oli hienoa, että hallitus saatiin kokoon jo varsinaisessa syyskokouksessa ja työn touhuun päästään heti vuoden 2022 alusta!

Toiminnantarkastajaksi valittiin Markku Pajunen ja Kata Niini, jotka pitävät huolen, että liiton toiminta noudattaa hyviä toimintatapoja. Varatoiminnantarkastajaksi valittiin Maija Leino.

Jäsenmaksujen ehdotettiin pysyvän ennallaan (aikuiset 27 € ja juniorit 17 €) ja tämä hyväksyttiin yksimielisesti. Tässä yhteydessä kuitenkin mainittiin, että lisenssimaksuja tullaan todennäköisesti korottamaan kaudelle 2022–2023.

Kokouksessa ei tullut esille muita käsiteltäviä asioita, mutta vapaassa keskustelussa puhuttiin mm. viestinnästä.

Liitto kiittää kaikkia kokoukseen osallistuneita ja onnittelee valittuja henkilöitä!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?