Liiton jäsenyyksien ja lisenssien myyntikausi alkaa normaalisti 1.4., mutta hallikauden venymisen takia lisenssikautta 2021-2022 jatkettiin vielä 3.4. asti, jotta samalla kausilisenssillä voi pelata kaikki kauden pelit.

Tulevalla kaudella 2022-2023 valikoimasta löytyy tutut lisenssit kuten kertalisenssi, kausilisenssit ja vuosilisenssit. Kausi- ja vuosilisenssien hintaa on nostettu jonkin verran tulevalle kaudelle talouden säilyttämiseksi tasapainossa. Kertalisenssin hinta haluttiin kuitenkin pitää edelleen maltillisena (12 €), jotta yksittäisen pelikerran hinta ei nousisi. Kaudesta 2021-2022 poiketen kertalisenssin hinta myös hyvitetään ostajalle, mikäli kauden aikana päättääkin ostaa vielä kausilisenssin. Kertalisenssin voi ostaa perinteisesti kerran kesäkautta ja kerran hallikautta kohti. Tuotteiden nimet pyritään päivittämään myös englanniksi kevään aikana Suomisporttiin.

Tuplakiekon erillislisensseistä päätetään vielä erikseen.

Lisenssivakuutuksen hinnat ja ehdot säilyvät samana kuin kaudella 2021-2022. Ainoana muutoksena on lisenssivakuutukseen oikeuttavan ikärajan alentaminen kahdella vuodella. Liitto sai viime kauden aikana jonkin verran kyselyitä myös alle 12-vuotiaiden vakuutuksista ja tälle kaudelle muutos onnistuttiin tekemään vakuutusyhtiön kanssa.

Syyskokouksessa päätettiin myös liiton jäsenmaksu säilyttää ennallaan (aikuiset 27 € ja juoniorit 17 €).

Kauden 2022-2023 jäsenyydet, lisenssit ja vakuutukset on ostettavissa Suomisportista 4.4. alkaen. Huomaathan, että lisenssin ostoa varten tarvitsee ostaa ensin jäsenyys.

Jäsenyyden osto on hieman muuttunut Suomisportissa ja erillistä kohtaa jäsenyydelle ei enää löydy, vaan jäsenyys ostetaan samasta kohdasta lisenssien kanssa.

Lisenssit ovat palautettava tuote, mikäli koko kilpailukausi jouduttaisiin perumaan (esimerkiksi koronarajoitusten yms. takia). Sen sijaan jäsenmaksua ei palauteta, vaikka kausi peruuntuisikin. Vakuutusta varten henkilöllä pitää olla jäsenyys ja lisenssi. Lisenssivakuutuksen katsotaan alkaneen 1.4., mikäli vakuutus on ostettu huhtikuun aikana.

Lisätietoja lisensseistä ja vakuutuksista löydät täältä: https://ultimate.fi/liitto/etusivu/pelaaminen/

Suoraan ostoksille pääset tästä: https://info.suomisport.fi/

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?