Suomen Liitokiekkoliiton artikkelikuva

Tervetuloa seuratreffeille tiistaina 5.4. klo 17:30-19:00 (koostuu kahdesta osiosta). Treffit järjestetään etänä Teamsissä ja on tarkoitettu kaikkien sarjojen/sarjtasojen edustajille, myös junioreille. Linkki löytyy alempaa. Ilmoittautumista toivotaan tällä lomakkeella 3.4. mennessä. Mukaan voi tulla myös ilman ilmoittautumista. Ilmoittautumisen ideana on lähinnä hahmottaa mistä sarjoista on osallistujia tulossa. Ja toki on myös mukava tietää, että paikalle olisi tulossa muitakin kuin liiton osallistujia :D. Seurasta/joukkueesta voi olla useampi osallistuja ja tämä ihan toivottavaakin.  

Aiheena treffeillä on hallikauden 2022-2023 kalenteri ja kesäkausi 2022

Hallikauden kalenterin (n.17:30-18:20) kohdalla on tavoite saada sarjojen edustajia näkemyksiä/mielipiteitä/ajatuksia turnausviikonloppujen määrästä/ajankohdista ja sovittamisesta keskenään. Myös peliformaatteihin voi ottaa kantaa tai tuoda esille näkemyksiä. Nyt on siis aito mahdollisuus vaikuttaa! Ja paikalle voi tulla myös kuulolle ilman vahvaa mielipidettä asioista.

Alustavaa kalenteripohjaa pääset tarkastelemaan tästä.

Kesän 2022 osion (n.18:20-18:50) tavoitteena on käydä sarjoittain/sarjatasoittain joukkueiden tilannetta ja sarjanäkymää. Osallistujat jaetaan eri tiloihin keskustelemaan. 

Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

Tervetuloa!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?