Seurajoukkueiden Pohjoisen alueen karsintaturnaus järjestetään tänä vuonna Tukholmassa 27.-28.8.2022. Suomi haki myös järjestämisvastuuta, mutta luopui lopulta hakemuksesta kenttähaasteiden takia.

Virallinen ilmoittautuminen turnaukseen alkaa kesäkuun alussa ja päättyy heinäkuun alussa. Joukkueiden toivotaan kuitenkin ilmoittavan jo mahdollisen kiinnostuksen täällä: https://euf.ultimatecentral.com/e/eucrn-mixedopenwomen-2022.

Mikäli joukkueiden määrää tulisi rajoittaa turnauksessa, toimii avoimen ja naisten sarjan kohdalla karsintaturnauksena Tour 1 ja mixedissä järjestys määräytyy edellisen pelatun SM-turnauksen mukaan (kesä 2020).

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?