HBU 2022 Hietsussa tänä viikonloppuna!

Hietsu Beach Ultimate on Liitokiekkoliiton järjestämä aloittelijoiden rantaultimateturnaus, joka täyttää taas tänä viikonloppuna Helsingin keskustan Hietaniemen uimarannan. Myös tänä vuonna säät suosivat turnausta, ja viikonlopusta on tulossa helteinen! Turnauksen järjestelyistä vastaa ERHe.

Tänä vuonna lokkipatsasta lähtee tavoittelemaan 14 joukkuetta. Kaikille sopivien pelien varmistamiseksi joukkueet on jaettu power- ja lower-pooleihin.

Viime vuoden voittoaan on lähdössä puolustamaan The Experience, joka on tuttu Hietsun kävijä jo useammalta vuodelta. Toissa vuoden mestari ja viime vuoden hopeamitalisti, junioreistaan tunnettu Virhe on taas tulossa paikalle voitonnälkäisenä ja hyvällä spiritillä varustettuna.

Tiukan haasteen tulee heittämään ainakin viime vuoden pronssimitalisti Eskon Betoni, jonka pelaajista osalle turnaus on koko kauden huippukohta ja suurin tavoite.

Viime vuonna Spirit-palkinnon voittaneen Quicksandin pelaajia nähdään tänä vuonna Konala & Co:n riveissä. Joukkue koostuu sekä aiemmin Hietsussa mainetta niittäneen Rähmäkäpäläsopan että Sipoon pelaajista.

Ensiesiintymisensä Hietsun kentille tekee turnauksen mustaksi hevoseksi arvuuteltu OG PuTi, joka koostuu PuTin alkuperäisistä pelaajista 11 vuoden takaa. Samoin kysymysmerkki on, miten Pick-up jengin kokeneet ja vähemmän kokeneet pelaajat saavat yhteispelinsä toimimaan.

Lower-poolissa nähdään tänäkin vuonna useita uudempia pelaajia. HeRa on saapumassa Hietsuun opiskelijaporukkakokoonpanolla valmiina juoksemaan vastustajiltaan jalat alta, ja Helsinki Ultimaten juniorit tulevat hakemaan ensikosketuksiaan hiekkapelaamiseen. Eskon A-ryhmä taasen on ilmoittanut luottavansa tuuriin, jota tarvitaan merituulen leijuttaessa kiekkoa arvaamattomiin suuntiin.

Ilahduttavaa on, että Hietsun joukkuemäärä on kahden vuoden jälkeen kääntynyt noususuuntaan. Toivottavasti nousu jatkuu, ja myös tulevina vuosina useampi uusi pelaaja pääsee ottamaan Hietsussa ensi askeleensa ultimateuralla tai kokeilemaan ultimatea.

Beach-mixed-SM-sarja jouduttiin perumaan, koska sarjaan ilmoittautui vain yksi joukkue.

Pelipaikka: Hietaniemen uimaranta, Hietaniemenkatu, 00100 Helsinki
Aika: La 2.7. klo 10-16.30, su 3.7. klo 10-15.15.
Aikataulut: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1uVa9lCrTLlHLYzKc-KOSP9nJV1wbo6OhxMlRhl_zbZE/edit?fbclid=IwAR1XMmPqHP8fFY06inwtCMk1SfnUaRAqC2fZgDVrDzCHGjwknkOj8kwQrEQ#gid=1169315816

Joukkuekuvaukset: https://hietsubeachultimate.wordpress.com/hbu-turnaus/joukkueet/

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän