Perinteikäs Hietsu beach ultimate -turnaus (HBU) pelataan 2.–3.7. Hietaniemen uimarannalla. HBU on yksi ultimatekesän kohokohdista, mikä kerää ultimatekansan yhteen nauttimaan niin pelaamisesta kuin tunnelmasta. HBU-turnaus on suunnattu ei niin kilpailullisille joukkueille. Mahdollisimman mielekkäiden pelien varmistamiseksi turnaukseen on mahdollista ilmoittautua kahteen eri lohkoon joukkueen mieltymyksen mukaan. Samalla järjestetään myös beach mixed-SM-turnaus, joka on taas puolestaan suunnattu kilpailullisille joukkueille. Tämä toimii samalla myös karsintaturnauksena seurajoukkueiden EM-kisoihin, jotka järjestetään 14.–16.10. Portimãossa Portugalissa. Suomella on turnauksessa yksi maapaikka mixed-sarjassa.

Ilmoittautuminen kaikkiin sarjoihin on auki 12.6. asti, joten enää ei kannata aikailla!

Lisätietoihin ja ilmoittautumiseen pääset näppärimmin käsiksi turnauksen kotisivuilta: https://hietsubeachultimate.wordpress.com/

Myös Hietsun FB-sivu kannattaa ottaa seurantaan: https://www.facebook.com/hietsubeachultimate

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?