Keväältä siirretyt halli-EM-kisat järjestetään 9.-11.12. Kaunasissa, Liettuassa. Liitto on ilmoittanut joukkueet kaikkiin sarjoihin. Valmennusrintamalla on kartoitettu jo aiemmin valittujen valmentajien kiinnostusta jatkaa tehtävässä. Ilolla voimmekin todeta, että sekä avoimen että mixedin valmennus on lupautunut jatkamaan toimessa. Avoimen valmennuksesta vastaa Roni Hotari ja Jarno Sihvo ja mixediä puolestaan luotsaa Leevi Cederlöf.

Avoimen valmennuksen alustava suunnitelma on pitää leiriviikonloppuja 5.-6.11. ja 3.-4.12. Mixedillä on alustavassa suunnitelmassa ainakin yksi tapahtuma. Ajankohdat tarkentuvat, kun kokonaiskuva on selvillä kaikkien joukkueiden osalta. Koska kisojen ajankohta on haastavasti heti hallikauden alkuun, on liitto päättänyt ettei valmentajien tule järjestää laajamittaista uutta ja avointa karsintaprosessia, vaan he voivat joukkuekohtaisesti määrittää lopullisen joukkueen valintaprosessin.

Naisten osalta valmennuksen tilanne on vielä hieman avoin. Mikäli aiemmin valittu valmennus ei tule jatkamaan, avataan avoin valmennushaku elokuun alkupuolella.

Kisoista ja maksuista on saatu jo infoa ja yleisesti voidaan todeta, että kisat ovat edullisimmasta päästä, mitä on hetkeen nähty. Kisainfoa pääsee kootusti tarkistelemaan tästä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?