Suomen Liitokiekkoliiton artikkelikuva

Avoimen ja naisten sarjan harrasteturnauksen järjestetään 17.-18.9. Avoimen sarjan turnaus pelataan lauantaina ja naisten puolestaan sunnuntaina. Naisten sarjan turnauksesta vastaan UFO. Avoimen sarjan osalta ei saatu yhtään järjestäjähakemusta, joten liitto on hakenut ja saanut kenttävarauksen Pullerin kentältä Hämeenlinnasta.

Pelipaikat

Avoin 7 vs. 7: La 17.9. Pullerin nurmet, Hämeenlinna

Naiset 5 vs. 5: Su 18.9. Pirkkahallin nurmikenttä, Tampere (järjestäjänä UFO)

Formaatti ja maksut

Avoimen sarja pelataan lähtökohtaisesti 7 vs. 7 turnauksena, jossa peliaika 75 min, pistekatto 15 ja kenttä täysimittainen. Naisten sarja puolestaan pelataan 5 vs. 5 turnauksena, jossa peliaika 50 min, pistekatto 15 ja kenttä 25×75 metriä (noin). Näihin voidaan tehdä tilanteen vaatiessa pieniä muutoksia. Minimijoukkuemäärä turnauksen toteutumiselle on kolme. 

Joukkuemaksu 130 €. Jos joukkue peruu osallistumisena ilmoittautumistakarajan jälkeen, on se silti velvoitettu maksamaan sarjamaksu.

Pelaajilta ei vaadita jäsen- tai lisenssimaksua, mutta jokaisen pelaajan tulee maksaa 5 € pelaajamaksu. Maksu suoritetaan Suomisportissa. Mikäli pelaajalla on lisenssi, ei 5 € pelaajamaksua tarvitse maksaa. Pelaajat sitoutuvat noudattamaan liiton toiminta- ja kilpailusääntöjä pelaajamaksun yhteydessä. Säännöistä poiketen pelaajilla ei tarvitse olla sääntöakkreditointia tehtynä. 

Minkäänlaisia pelaajarajoituksia ei turnauksessa ole. Turnauksen tavoitteena on kuitenkin olla matalan kynnyksen turnaus ja seurojen toivotaan kannustavan myös uusia pelaajia mukaan.

Ilmoittatuminen turnaukseen tapahtuu lomakkeen kautta ja on avoinna keskiviikkoon 24.8. asti. Lomake: https://forms.gle/mjuWi1Qyh9F4qWpB7

Lisätietoja yms. saa liiton toimistolta info@liitokiekkoliitto.fi.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?