Mixed-sarjan Suomen mestari 2020 – PuTi

Mixed-sarjan mestaruudesta kisataan tulevana viikonloppuna Tampereella sarjan ainoan peliviikonlopun merkeissä. Tänä vuonna mixed-SM-sarja pelataan yhden viikonlopun turnauksena. Tyypillisestä formaatista poiketen viikonlopun turnaus pelataan kaksinkertaisella round robinilla. Finaaliottelua ei siis pelata erikseen, vaan sijoitukset ratkaistaan suoraan voitettujen pelien mukaan.

Tulevan viikonlopun turnaukseen ilmoittautui yhteensä kolme joukkuetta, jotka ovat kaikki tällä kertaa yhdistelmäjoukkueita. Ensimmäiseksi rankattu joukkue Hki/Turku on Helsingin ja Turun luoma yhdistelmäjoukkue. Joukkueen kokoonpano vaikuttaa kokeneelta, mutta myös uudempia pelaajia on mahtunut mukaan. Kotijoukkue on Tampereen UFOn ja Jyväskylän Sleepwalkersin kesken muodostettu joukkue. UFO/JSW:n kokoonpano koostuu laajasti nuorehkoista pelaajista, mutta joukkueen mukaan on mahtunut myös kokeneempia pelaajia. Joukkue on rankattu sarjan toiseksi. Sarjan kolmas joukkue on kolmanneksi rankattu Oulun Disquitoksen ja Espoon Kopsun yhdistelmäjoukkue DisKo. Joukkue on jättänyt kokoonpanonsa vielä yllätykseksi, mutta odotettavissa on nuoria ja voitonnälkäisiä pelaajia. Vuoden 2021 sarjassa mitaleille yltäneistä joukkueista ei ole mukana kuin Sleepwalkers.

Edelliseen ulkokauden mixed-SM-turnaukseen verrattuna joukkueet ovat liikkeellä hyvin erilaisilla kokoonpanoilla, joten tulosarvailuissa ei kannata nojata viimeisimpiin tuloksiin. Tuleva turnaus näyttää miten joukkueiden voimasuhteet asettuvat ja luvassa on varmasti mielenkiintoinen ja vauhdikas viikonloppu, jossa myös yllätyksille on tilaa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?