Huolellisen harkinnan jälkeen naisten aiempi valmennuskaksikko ei tule jatkamaan siirretyissä EUIC 2022 kisoissa. Näin ollen naisten joukkueen valmennushaku avataan uudelleen. Valmennushaku on auki 14.9. asti. Mikäli tähän mennessä ei joukkueelle ole löytynyt valmennusta, perutaan joukkueen osallistuminen kisoihin.

Maajoukkueen valmentajaksi voi hakea yksi päävalmentaja tai valmennustiimi. Valmennustiimin osalta hakemuksesta tulee selvitä tiimin jäsenten roolit.

Valmennustoimesta ei makseta palkkaa, mutta liitto on budjetoinut korvaavansa kuluja 1000 € asti. Mikäli kulut ylittävät tuon summan, jyvitetään ylimenevä osa joukkueen kokonaiskuluihin, jotta valmentajalle ei aiheudu kuluja. 

Päätöksen valmentajien valinnasta tekee liiton hallitus. Hallitus arvostaa valmentajia valitessaan hakijoiden kokemusta ja näyttöjä niin valmentajan kuin pelaajan roolissa. Vapaamuotoiset valmentajahakemukset tulee lähettää sähköpostilla keskiviikkoon 14.9. mennessä osoitteeseen hallitus@liitokiekkoliitto.fi.

HUOM! Voit myös vinkata sopivia valmentajia yllä olevaan osoitteeseen, jotta voimme liiton puolesta kontaktoida valmentajia tarvittaessa.

Hakemukseen tulee sisältyä ainakin seuraavat asiat:

  • lyhyt selvitys valmentajan tai tiimin jäsenten kokemuksesta ultimaten ja muiden lajien valmentajina
  • oma valmennusfilosofia 
  • kokemus pelaajana
  • mahdolliset liikuntatieteiden opinnot / suoritetut valmentajatutkinnot
  • mahdolliset muut maajoukkueprojektia tukevat opinnot tai työkokemus
  • ensisijaisesti haettava valmennuspaikka, jos haetaan useampaa paikkaa

Lisätietoa saa osoitteesta hallitus@liitokiekkoliitto.fi.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?