Back to Kauppis – NSUT palaa juurilleen viiden vuoden tauon jälkeen

Legendaarinen National Student Ultimate Tournament eli NSUT-turnaus järjestetään kahden välivuoden jälkeen tuttuna ajankohtana 29.–30.10.2022 Vaasassa. Paikkakin on kokeneille turnauskävijöille tuttu Kauppis, missä opiskelijaturnauksena alkunsa saanut tapahtuma järjestettiin ensimmäisen kerran jo vuonna 1986.

Kahden vuoden pandemiatauon lisäksi poissaoloa Kauppikselta kertyi kolmen vuoden verran, kun turnaus järjestettiin naapurikunnassa sijaitsevalla uudella areenalla.

– Turnauksen järjestäminen toimii kyllä muuallakin, mutta perinteisessä Kauppiksessa on historian havinaa ja sitä taattua tunnelmaa. Katsomo täynnä hyväntuulisia lajin ystäviä ja kentällä jengit pistävät parastaan, siihen ehkä tiivistyy NSUT:n syvin olemus, turnausjärjestäjät kommentoivat.

Ilmoittautuminen avoinna 14.9. saakka

Turnaukseen voi ilmoittaa joukkueen NSUT:n nettisivujen kautta aina keskiviikkoon 14.9. saakka. Jutun kirjoittamishetkellä sekä naisten että avoimessa sarjassa on vielä tilaa. Yksittäiset pick-up pelaajat tai lisäpelaajia kaipaavat peliporukat voivat lähestyä järjestäjiä suoraan sähköpostitse (thensut[at]gmail.com).

– Varsinaiset pelit alkavat lauantaina sen verran aikaisin, että paikalle kannattaa hankkiutua jo perjantain puolella. Tai no, joillekin kyllä tanssilattialla tapahtuvat “iltapelit” ovat ne varsinaiset, eli joka tapauksessa turnausreissuun kannattaa varata koko viikonloppu perjantai-illasta sunnuntai-iltaan asti, turnausjärjestäjät ohjeistavat.

Tervetuloa siis Vaasaan – tutustu tarkempaan turnausinfoon ja ilmoita joukkueesi osoitteessa nsut.com!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän