Ilmoittautuminen hallikaudelle avoimen, naisten ja U17 sarjaan on auki

Tuleva hallikausi päästään toivottavasti toteuttamaan kahden vuoden tauon jälkeen normaalisti. Kausi pelataan pitkälti samalla formaatilla kuin on ollut tarkoitus pelata kaksi aiempaa kautta.

Ilmoittautuminen

Sarjailmoittautuminen tapahtuu avoimen ja naisten sarjaan lomakkeen kautta tästä. U17-sarjaan ilmoittaudutaan puolestaan tällä lomakkeella. Ilmoittautumisen takarajat eri sarjoihin ja viikonloppuihin näet alta. Myös pelipaikat näkyvät alla. Näihin saattaa kuitenkin tilanteen vaatiessa tulla muutoksia ja esimerkiksi avoimen divarien pelipaikkoihin vaikuttaa se, paljonko joukkueita on sarjassa.

U17

19.11.2022 Tour 1: Lempäälä – ilmoittautuminen ke 2.11. mennessä

4.2.2023 Tour 2: Vihti – ilmoittautuminen su 15.1. mennessä

Avoin ja naiset

26.-27.11.:  Tour 1 – osa 1 – ilmoittautuminen su 6.11. mennessä (Naisten SM-sarjaan koko kaudelle)

– Naisten SM-sarja (Tapiola, Espoo)
– Avoimen SM-sarja (Iittala)

3.-4.12: Tour 1 – osa 2 – ilmoittautuminen su 6.11. mennessä

– Naisten harraste (Keljonkangas, Jyväskylä)

– Avoimen 1.divari (Loimua, Hämeenlinna)

– Avoimen 2.divari (Loimua tai Latokartano)

21.-22.1.: Tour 2 – osa 1 – ilmoittautuminen 1.1.. mennessä

– Naisten SM-sarja (Halli vielä avoinna muutoksen takia)

– Avoimen 1. divari (Rajakylä, Oulu tai joku muu jos 2.sarjatasoa)

– Avoimen 2.divari (Rajakylä, Oulu joku muu jos 2.sarjatasoa)

28.-29.1.: Tour 2 – osa 2 – ilmoittautuminen su 1.1.. mennessä

– Naisten harraste (Vuores, Tampere)

– Avoimen SM-sarja (Iittala)

11.-12.3. : Tour 3 – osa 1 – ilmoittautuminen su 12.2. mennessä

– Naisten SM-sarja (Iittala tai joku muu)

– Avoimen SM-sarja (Iittala tai joku muu)

18.-19.3..: Tour 3 – osa 2 – ilmoittautuminen su 19.2. mennessä 

– Naisten harraste (Latokartano)

– Avoimen 1. divari (Loimua/Keljonkangas, Jyväskylä)

– Avoimen 2. divari  (Loimua/Keljonkangas, Jyväskylä)

Finaalitapahtuma

25.3.2023

Osallistumismaksut

Hallikaudella 2022-2023 osallistumismaksu on avoimessa ja naisissa 165 euroa/peliviikonloppu/joukkue. Naisten SM-sarjan osanottomaksu on 495 euroa/kausi. U17-sarjassa 65 €/touri. Osaturnaukseen ilmoittautumisen voi ennen ilmoittautumistakarajaa perua ilman seuraamuksia. Mikäli joukkue vetäytyy osaturnauksesta tai sarjasta ilmoittautumistakarajan jälkeen, joutuu se maksamaan peruutusmaksun. Peruutusmaksu on kaikissa sarjamuodoissa suuruudeltaan vähintään osanottomaksun suuruinen. Sarjamääräyksissä voidaan erikseen määrätä myös osanottomaksua korkeampi peruutusmaksu, mikä voi kuitenkin olla korkeintaan osanottomaksu kaksinkertaisena. Peruutukset tulee ilmoittaa sähköpostitse osoitteeseen sarjavastaava@liitokiekkoliitto.fi.

Mikäli otteluiden kuvaus pystytään toteuttamaan SM-sarjan osalta korotetaan SM-sarjan sarjamaksua n. 30-50 € per peliviikonloppu per joukkue. Näillä näkymin kuvataan kuitenkin vain finaalitapahtuma ja tästä ei lisämaksua tule joukkueille.

Jäsenyys, lisenssi ja vakuutukset

Sarjaan vaaditaan normaaliin tapaan liiton jäsenyys ja kilpailulisenssi. Lisenssivakuutus ei ole pakollinen. Lisätietoihin pääset tästä. Liiton jäsenmaksua ei palauteta, vaikka kilpailutoiminta jouduttaisiin jostain syystä perumaan koko kaudelta. Lisenssimaksut sen sijaan palautetaan, mikäli kilpailutoiminta peruuntuisi hallikauden osalta kokonaan. Maksettua vakuutusmaksua ei palauteta, mutta vakuutus on mahdollista irtisanoa kesken kauden ja saada hyvitystä.

Ostoksille pääset tästä: https://info.suomisport.fi/

Lisäajan pyytäminen ilmoittautumiseen

Jos joukkue tarvitsee lisäaikaa ilmoittautumiseen, tulee pyyntö lisäajasta perusteluineen lähettää sarjavastaavalle sähköpostitse viimeistään neljä (4) vuorokautta ennen ilmoittautumisen päättymistä. Sarjavastaavan tulee hyväksyä tai hylätä pyyntö viimeistään kahta (2) vuorokautta ennen ilmoittautumisen päättymistä.

Anomuksen esittäminen otteluaikatauluihin

Painavasta syystä voi joukkue ilmoittautumisen yhteydessä jättää sarjavastaavalle anomuksen otteluaikatauluihin liittyen. Jos joukkue ei ilmoittautumisen yhteydessä lähetä aikatauluanomusta (erillinen kohta lomakkeessa), ei anomuksia enää oteta vastaan ennen aikataulujen julkaisemista. Aikataulujen julkaisemisen jälkeen joukkue voi anoa ottelun siirtoa (katso sarjamääräysten kohta 11 Ottelun siirtäminen).

Projektijoukkuestatuksen anominen

Projektijoukkuestatus anotaan ilmoittautumisen yhteydessä. Poikkeustilanteessa statusta voi anoa vielä myöhemmin (katso sarjamääräysten kohta 15 Pelaajasiirrot- ja lainat).

Kilpailusäännöt ja sarjamääräykset

Hallikauden sarjamääräykset löytyvät alla olevasta linkistä (päivitetään myöhemmin):

Yleiset kilpailusäännöt puolestaan löytyvät täältä:

https://ultimate.fi/wordpress/ultimate/wp-content/uploads/2020/10/KÄYTÖSSÄ_-SLKL-kilpailusäännöt_päivitetty-12.10.2020.pdf

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän