Suomen Liitokiekkoliiton artikkelikuva

Hallikauden 2022-2023 mixed-SM-sarja pelataan kahden osaturnauksen sarjana. Ilmoittautua voi vain toiseen osaturnaukseen, mutta finaaliotteluun päästäkseen tulee osallistua kumpaankin viikonloppuun.

Osaturnaukset:
Tour 1 : 12.-13.11.2022 Keljonkankaan yhtenäiskoulu, Jyväskylä 
Tour 2 + mitaliottelut : 11.-12.2.2023 Rajakylän yläkoulu, Oulu

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen tulee tehdä viimeistään su 23.10.2022 tour 1 ja su 15.1.2023 tour 2 + mitaliottelut tällä lomakkeella.

Turnaukseen otetaan lähtökohtaisesti kahdeksan (8) joukkuetta ilmoittautumisjärjestyksessä*. Myös suurempi joukkuemäärä saattaa olla mahdollinen.

*Mikäli joukkueiden määrää tulee kuitenkin rajoittaa, jaetaan paikat seuraavin perustein:

Hallikauden 2021-2022 mixed-SM-turnauksen TOP4-seuroilla on etuoikeus joukkuepaikkaan. Etuoikeus ei koske saman seuran toista joukkuetta. Etusijalla ovat ne joukkueet, jotka ilmoittautuvat koko sarjaan, eivätkä yksittäiseen otteluviikonloppuun.

JOUKKUEMAKSU

Joukkuemaksu on 200 €/Tour. Mikäli joukkue vetäytyy turnauksesta ilmoittautumistakarajan jälkeen, joutuu se silti maksamaan osallistumismaksun.

JOUKKUEIDEN VASTUUT

Turnaus on virallinen SLKL:n alainen mestaruusturnaus, joten pelaajilla tulee olla liiton jäsenyys, kilpailulisenssi ja ylimmän sarjatason mukainen sääntöakkreditointi kunnossa.

Järjestävä seura hoitaa pelien toimitsemisen.

KILPAILUSÄÄNNÖT JA SARJAMÄÄRÄYKSET

Kilpailusäännöt löytyvät täältä: https://ultimate.fi/wordpress/ultimate/wp-content/uploads/2020/10/K%C3%84YT%C3%96SS%C3%84_-SLKL-kilpailus%C3%A4%C3%A4nn%C3%B6t_p%C3%A4ivitetty-12.10.2020.pdf

Sarjamääräykset täältä: https://ultimate.fi/wordpress/ultimate/wp-content/uploads/2022/10/Talven-2022-2023-sarjamaaraykset-mixed.pdf  

ANOMUKSEN ESITTÄMINEN OTTELUAIKATAUIHIN

Painavasta syystä voi joukkue ilmoittautumisen yhteydessä jättää sarjavastaavalle anomuksen otteluaikatauluihin liittyen. Jos joukkue ei ilmoittautumisen yhteydessä lähetä aikatauluanomusta, ei anomuksia enää oteta vastaan ennen aikataulujen julkaisemista. Aikataulujen julkaisemisen jälkeen joukkue voi anoa ottelun siirtoa (kts kohta 11 Ottelun siirtäminen).

PROJEKTIJOUKKUESTATUKSEN ANOMINEN

Projektijoukkuestatus anotaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Jos joukkueen osallistuminen osaturnaukseen uhkaa peruuntua force majoure -tilanteesta johtuvista syistä, voi joukkue anoa projektijoukkueen statusta vielä ilmoittautumisen päätyttyä.

  • Anomus voidaan lähettää sarjavastaavalle sähköpostitse viimeistään yhtä (1) vuorokautta ennen otteluviikonlopun alkua. Sarjavastaavan tulee vahvistaa projektijoukkuestatus viimeistään ennen joukkueen seuraavan ottelun alkua.

Määritelmä projektijoukkuestatuksesta on määritelty liiton kilpailusäännöissä.

LISÄTIEDOT

Yleiset asiat: info@liitokiekkoliitto.fi
Aikatauluihin liittyvät asiat: sarjavastaavat@liitokiekkoliitto.fi
Sarjamääräyksiin littyvät asiat: elisa.pursiainen@liitokiekkoliitto.fi

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän