Tomi Sandberg vastaanottamassa kiekkoa EM-kisoissa 2019. Kuva: John Kofi - The Ultimate Life

Alle 24-vuotiaiden MM-kilpailut pelataan Iso-Britanniassa 1.–8. heinäkuuta 2023. (WFDF ei ole vielä vahvistanut tarkkaa sijaintia.) Suomi on alustavasti rekisteröinyt joukkueen turnauksen mixedsarjaan.

U24-mixedmaajoukkueen päävalmentajaksi on valittu Tomi Sandberg. Valmennustiimissä ovat mukana myös Aleksi Pelto fysiikkavalmentajana sekä Merituuli Rekola apuvalmentajana.

Sandbergin vahvuutena nähtiin erityisesti pitkä ultimateura sekä pelaajana että valmentajana. Sandberg aloitti pelaamaan Vaasa Saintsissa 2003 ja edusti ensimmäistä kertaa maajoukkueessa 2006. Yhteensä suurempia arvokisoja on takana yhdeksän. Sandberg on pelannut U20, U24 ja avoimen maajoukkueessa sekä avointa ja mixedsarjaa seurakisoissa.

Saintsin lisäksi Sandberg on valmentanut myös nykyisiä joukkueitaan, avoimen sarjassa pelaavaa Otsoa ja mixedsarjassa edustavaa PuTia. Sandberg oli PuTin päävalmentajana vuosien 2019-2022 MM-projektissa, josta tuloksena oli neljäs sija.

Valittu valmennustiimi tiedottaa maajoukkuerinkiin ilmoittautuneille projektin aikataulusta.

Jos olet vähintään 14-vuotias mutta alle 24-vuotias pelaaja, etkä ole täyttänyt rinki-ilmoittautumista, ota yhteyttä info@liitokiekkoliitto.fi. (Pelaaja ei saa täyttää 24 vuotta kalenterivuoden 2023 aikana.)

Valmentajahaun takarajaan mennessä saapui kaksi hakemusta. Liiton hallitus teki päätöksen valinnasta. ”Positiivinen asia, että koronavuosien jälkeen hyviä hakemuksia tulee useampi kappale.”

[EDIT 18.11.2022 20:21 Lisätty viimeinen kappale hakuprosessista.]

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?