Tuntuuko joskus, että sukupuolen moninaisuuteen liittyvät termit menevät sekaisin? Tai et ole varma miten erilaisia ihmisiä tulisi kohdata? Tai mitä asioita vaikkapa turnauksessa tulee huomioida esimerkiksi pukuhuoneiden suhteen? Ultimateyhteisö on aina ollut tervetullut yhteisö kaikille ja harvoin ihmiset haluavat myöskään tietoisesti loukata ketään. Usein loukkaavissa tilanteissa kyse saattaa olla ajattelemattomuudesta tai tietämättömyydestä. Tietoisuutta kasvattamalla meillä on mahdollisuus tehdä entistä laadukkaampaa toimintaa ja varmistaa, että kaikki tuntevat kuuluvansa joukkoon!

Tule mukaan siis kuulemaan hyvin käytännönläheisesti sukupuolen moninaisuudesta. Tilaisuus on tarkoitettu kaikille kiinnostuneille. Kouluttajana toimii Marja Kokkonen (Ph.D. in Psychology; M.Sc in Sport Sciences), jolla on vahva tietotaito asiasta ja hän on nimenomaan toiminut paljon urheilun parissa. 

Tilaisuus pidetään etäyhteydellä 26.1. klo 17:30. Kesto on noin 1,5-2 h (tarkentuu lähempänä). Ilmoittautumiset su 22.1. mennessä tällä lomakkeella: https://forms.gle/S5NPh9d5hJAgKod58

Koulutuksen sisältö pääpiirteittäin:

  • Sukupuolen moninaisuuden avaaminen
  • Miten sukupuolen moninaisuus tulee huomioida harjoituksissa
  • Miten sukupuolen moninaisuus tulee huomioida peleissä/turnauksissa
  • Miten sukupuolen moninaisuus tulee huomioida viestinnässä
  • Vapaata keskustelua aiheesta/aikaa kysymyksille

Liitto tarjoaa koulutuksen osallistujille osana yhdenvertaisuushanketta. 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?