Ilmoittautuminen avoimen ja naisten kesän SM-sarjaan on auki

Tulevan kesän avoimen ja naisten SM-sarja pelataan kahden osaturnauksen sarjana, minkä jälkeen finaaliottelut pelataan erillisenä finaalitapahtumassa. Finaalitapahtumassa pelataan myös pronssiottelu, mikäli sarjassa on vähintään neljä joukkuetta.

Sarjojen tarkemmat pelisysteemit ja muut tiedot löytyvät sarjamääräyksistä, jotka löytyvät täältä.

Liiton kilpailusäännöt pääset lukemaan täältä.

Ajankohdat ja pelipaikat

Tour 1: 10.-11.6., Vuosaaren tekonurmet, Helsinki (ilmoittautumisen takaraja 14.5.)
Tour 2: 9.-10.9., Pirkkahallin nurmikentät, Tampere (ilmoittautumisen takaraja 20.8.)

Finaaliottelut: 23.9.

Ilmoittautuminen

Sarjailmoittautuminen tapahtuu lomakkeen kautta tästä. Ilmoittautuminen ensimmäiselle tourille on auki 14.5. asti ja toiselle tourille 20.8. asti.

Sarjamaksu

Sarjamaksu on 320 euroa/touri. Jos joukkue peruu osallistumisensa ilmoittautumistakarajan jälkeen, on se silti velvoitettu maksamaan sarjamaksu.

Mikäli sarja joudutaan keskeyttämään koronan takia, laskutetaan joukkueita siihen mennessä pelien järjestämisestä aiheutuneiden kulujen perusteella. Jos tapahtuman perumisesta ei aiheudu liitolle kuluja, ei joukkueiden tarvitse maksaa osallistumismaksua.

Sarjaan/ilmoittautumisiin liittyvissä kysymyksissä yhteydenotot sähköpostitse sarjavastaaville sarjavastaava@liitokiekkoliitto.fi.

Muihin askarruttaviin asioihin ja huolenaiheisiin liittyvät kysymykset kannattaa osoittaa sähköpostitse liiton toimistoon info@liitokiekkoliitto.fi

Jäsenyys, lisenssi ja vakuutukset

Sarjaan vaaditaan normaaliin tapaan liiton jäsenyys ja kilpailulisenssi. Lisenssivakuutus ei ole pakollinen. Lisätietoihin pääset tästä. Liiton jäsenmaksua ei palauteta, vaikka kilpailutoiminta jouduttaisiin jostain syystä perumaan. Lisenssimaksut sen sijaan palautetaan, mikäli kilpailutoiminta peruuntuisi kesän ajalta kokonaan. Maksettua vakuutusmaksua ei palauteta, mutta vakuutus on mahdollista irtisanoa kesken kauden ja saada hyvitystä.

Ostoksille pääset tästä: https://info.suomisport.fi/

Spirit-pisteet

Spirit-pisteet syötetään sähköisesti Pelikoneeseen. Tätä varten ilmoittautumisen yhteydessä joukkueiden tulee ilmoittaa spirit-vastaava ja hänen yhteystietonsa.

Sääntöakkreditointi

Kaikkien joukkueiden jokaisella ottelupöytäkirjaan merkityllä pelaajalla tulee olla voimassa WFDF:n määräysten mukainen perusakkreditointi (Standard), ja vähintään kolmella pöytäkirjaan merkityllä pelaajalla joukkueesta tulee olla voimassaoleva korkeamman tason akkreditointi (Advanced).

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän