Tulevan kesän U17 SM-sarja pelataan kahden osaturnauksen sarjana, minkä jälkeen finaaliottelu pelataan erillisenä finaalitapahtumassa.

Sarjojen tarkemmat pelisysteemit ja muut tiedot löytyvät sarjamääräyksistä, jotka löytyvät täältä.

Liiton kilpailusäännöt pääset lukemaan täältä.

Ajankohdat ja pelipaikat

Tour 1: 17.6. Kirkonkylän urheilukenttä, Vihti  (ilmoittautumisen takaraja su 21.5.)
Tour 2: 12.8. Keski-Espoo (ilmoittautumisen takaraja 16.7.)

Finaaliottelu: 23.9.

Ilmoittautuminen

Sarjailmoittautuminen tapahtuu lomakkeen kautta tästä.

Sarjamaksu

Sarjamaksu on 50 euroa/touri. Jos joukkue peruu osallistumisensa ilmoittautumistakarajan jälkeen, on se silti velvoitettu maksamaan sarjamaksu.

Mikäli sarja joudutaan keskeyttämään force majeure tilanteen takia, laskutetaan joukkueita siihen mennessä pelien järjestämisestä aiheutuneiden kulujen perusteella. Jos tapahtuman perumisesta ei aiheudu liitolle kuluja, ei joukkueiden tarvitse maksaa osallistumismaksua.

Sarjaan/ilmoittautumisiin liittyvissä kysymyksissä yhteydenotot sähköpostitse sarjavastaaville akseli.ranta@liitokiekkoliitto.fi.

Muihin askarruttaviin asioihin ja huolenaiheisiin liittyvät kysymykset kannattaa osoittaa sähköpostitse liiton toimistoon info@liitokiekkoliitto.fi

Jäsenyys, lisenssi ja vakuutukset

Sarjaan vaaditaan liiton jäsenyys ja kilpailulisenssi. Lisenssivakuutus ei ole pakollinen. Lisätietoihin pääset tästä. Liiton jäsenmaksua ei palauteta, vaikka kilpailutoiminta jouduttaisiin jostain syystä perumaan. Lisenssimaksut sen sijaan palautetaan, mikäli kilpailutoiminta peruuntuisi kesän ajalta kokonaan. Maksettua vakuutusmaksua ei palauteta, mutta vakuutus on mahdollista irtisanoa kesken kauden ja saada hyvitystä.

Ostoksille pääset tästä: https://info.suomisport.fi/

Spirit-pisteet

Spirit-pisteet syötetään sähköisesti Pelikoneeseen. Tätä varten ilmoittautumisen yhteydessä joukkueiden tulee ilmoittaa spirit-vastaava ja hänen yhteystietonsa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?