Tuplakiekkoturnaukset ja kenttälajien SM-kisat 2023 – kurkkaa kesän tarjonta

Suomen tuplakiekkotoiminta jatkuu kesäkaudella 2023 Helsingissä kolmen turnauksen voimin. Lisäksi järjestetään kenttälajien SM-kisat saman viikonloppuna tuplakiekon SM-kisojen kanssa. Kenttälajeina ovat MTA, tarkkuus, ja discathon. Nyt on siis tilaisuus – vuosien tauon jälkeen – päästä kilpailemaan liitokiekon ns. overall-suomenmestaruudesta!

Aloittelijoille on erityisesti suunnattu toukokuun lopun “kentän pomo” -formaatin tuplakiekkoturnaus, johon voi osallistua ilman omaa paria.

  • 28.5. Kentän pomo -tuplakiekkoturnaus (Töölönlahden puisto)
  • 19.8. Tuplakiekon SM-kisat (Savela)
  • 20.8. Kenttälajien SM-kisat: discathon, MTA, tarkkuus (Savela)
  • 7.10. Helsinki Open (Laajasuo)

Turnausten järjestäjänä toimii Helsinki DDC -yhdistys, jolla on avoimet tuplakiekkoharjoitukset tiistai-iltaisin Töölönlahden puistossa. Turnausilmoittautumiset tai lisätietokyselyt: Heikki Wilenius (hw@iki.fi / 0405452484).

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän