Tule mukaan vapaaehtoiseksi SM-viikolle!

SM-viikon yhteydessä pelataan mixed-SM-turnaus 5.-6.8.2023. Jotta pelaajat saisivat keskittyä pelaamiseen mahdollisimman paljon haemme paria innokasta vastaamaan käytännön järjestelyistä turnauksen aikana. Käytännössä tämä tarkoittaa pääsääntöisesti toimitsemista ja tarvittaessa kenttien valmisteluja (lähinnä finaaliotteluun). Ensisijaisesti haemme pari tyyppiä, jotka pystyisivät olemaan paikalla koko viikonlopun, mutta voit ilmoittautua myös yhdeksi päiväksi, osaksi päiväksi tai vaikkapa yhteen otteluun toimitsijaksi. Toimitsijavuorot pyritään rakentamaan niin, että toimittavia pelejä tulee max 4-5 per päivä.

Koko viikonlopun vapaaehtoisille kustannetaan majoitus (tarvittaessa pe-su) ja päivän ruuat (aamupala+lounas ja päivällinen) sekä matkakulut liiton matkakulukorvaussääntöjen mukaan. Lisäksi vapaaehtoiset saavat STAFF-passin ja SM-viikon t-paidan. Lyhyemmistä pesteistä katsotaan hyvitys erikseen esim. ruoka/matkat yms. Majoitus on varattuna parille henkilölle Green Star hotellista.

Pelit alkavat la klo 10, joten paikalle olisi hyvä päästä saapumaan noin 9:30. Pelit päättyvät klo 19 mennessä. Sunnuntaina pelit alkavat myös klo 10 ja finaaliottelu pelataan klo 18:30 alkaen. 

Tarkemmat peliaikataulut löytyvät täältä: https://ultimate.fi/pelikone/?view=seriesstatus&series=3273

Kaikki pelit finaaliottelua lukuun ottamatta pelataan Kisapuiston harjoitustekonurmella (https://goo.gl/maps/6kzEwGJzzukiTsuo7). Finaaliottelu pelataan Paavolan kentällä ja se kuvataan Ylelle. Tarkemmat peliaikataulut löytyvät täältä: https://ultimate.fi/pelikone/?view=seriesstatus&series=3273

Tässä siis mahtava tilaisuus päästä seuraamaan viikonlopun pelejä ja mahdollistamaan laadukas tapahtuma sekä nauttimaan SM-viikon kisahuumasta. Toimi kuitenkin ripeästi, sillä haku on auki vain ma 31.7., asti. Ilmoittautua voit tällä lomakkeella. Jos tulee mieleen mitä tahansa kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä info@liitokiekkoliitto.fi.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän