WUC 2024 pelaaja- ja valmennushaku auki – toimi nyt!

ST ALBANS, ENGLAND: Opening Ceremonies - World Ultimate and Guts Championships. June 19, 2016. © Jolie J Lang for UltiPhotos

Worlds Ultimate Championships 2024 järjestetään ensi vuonna 31.8.-7.9. Australiassa. Mukana kisoissa on avoimen, naisten ja mixedin sarjatasot.

Tiukkojen maksuaikataulujen vuoksi ensi vuoden MM-kisojen projektit käynnistetään jo nyt. Maajoukkueet pyritään rakentamaan jo 4.8. mennessä. Maajoukkueprojektin toteutumiseen vaaditaan 20 sitoutunutta pelaajaa ja valmentaja/valmennuspari. Sitoutuminen maajoukkueprojektiin vaatii myös pelaaja- ja joukkuemaksun maksamista (350e) 10.8. mennessä.

Maajoukkueprojektiin ilmoittautuminen ja lisätietoja, kuten maksuohjeet:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfHiNHJkOE43TQqHw_lXOyksDHQSeF3LqOza4rd1ZqNP4JGDg/viewform

Ilmoittautuminen maajoukkuerinkiin päättyy 4.8. Ilmoittautuminen valmentajaksi päättyy jo 22.7., minkä jälkeen hallitus voi valita ensimmäisen sopivan hakijan. Jos pelaajia tai valmennusta ei saada kasaan 4.8. mennessä, projektia ei viedä eteenpäin.

Maajoukkueeseen sitoutuneille on myös luotu WhatsApp -ryhmächatit, missä pelaajat voivat esim. keskustella yhdessä muiden pelaajien kyselemistä rosteriin sekä päättää joukkueelle managerin.

WhatsApp -ryhmächatit:

Avoin: https://chat.whatsapp.com/JdgtLsMW0bc2hE8pc5wU6S

Naiset: https://chat.whatsapp.com/BX5F6cUgVBY2gN76HUKzaj

Mixed: https://chat.whatsapp.com/G7tPXlM6lgD46krGlsdoR7

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän