Kiekkomyynti kouluille, oppilaitoksille ja yhteisöille

Parkouria ja ultimatea opiskelijoille -hankkeen tiimoilta on kierretty lukuisissa oppilaitoksissa hankkeen aikana. Lukuisissa oppilaitoksissa on törmätty kysymykseen, että saako liitolta ostettua kiekkoja tai mistä niitä kannattaisi hankkia. Niinpä laitettiin viime keväänä tuumasta toimeen ja tilattiin kiekkoja kunnon erä!

Kiekkoja voi tilata tilauslomakkeen kautta ja jos on jotain kysyttävää, niin ulla.kiili@parkour.fi tavoittaa. Kaikki kiekot ovat Discraftin Ultrastar mallia (175 g) opiskelijahankkeen logolla (näkyy kuvassa). Kyseinen malli on ultimaten virallinen pelikiekko ympäri maailmaa ja se THE ultimatekiekko. Tarkemmat tiedot ja hinnat löytyvät lomakkeelta. Lomakkeen hinnat ovat voimassa 15.11. asti tai niin kauan kuin kiekkoja riittää.

https://suomen-parkour-ry-lv.creamailer.fi/…/s2yuqi5lztlsk

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän