Suomesta ei joukkueita vuoden 2024 nurmi MM-kisoihin

Viime viikkojen ajan on käynnissä on ollut pelaaja- ja valmentajakartoitus vuoden 2024 MM-kisoihin. Kisat järjestetään Australiassa syyskuussa 2024. Pelaajakartoituksen tuloksena mihinkään sarjaan ei saatu riittävästi kiinnostuneita pelaajia, joten liitto ei maksa joukkue- ja pelaajamaksuja. Kisojen sijainti (kustannukset) ja aikainen sitoutumisen tarve on noussut monella pelaajalla haasteeksi. WFDF oli asettanut joukkue ja pelaajamaksujen rajaksi 11.8., jolloin liito olisi tullut maksaa noin 25 500 $ maksuja.

Ensi vuonna tullaan kuitenkin pelaamaan myös beachultimaten MM-kisat 14.-19.10.2024 Portugalissa, joihin on ilmennyt kiinnostusta. Bulan kanssa on selvitetty vielä aikarajoja ja lähiaikoina julkaistaan kartoituskysely kiinnostuksesta näihin kisoihin.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän