Viime viikkojen ajan on käynnissä on ollut pelaaja- ja valmentajakartoitus vuoden 2024 MM-kisoihin. Kisat järjestetään Australiassa syyskuussa 2024. Pelaajakartoituksen tuloksena mihinkään sarjaan ei saatu riittävästi kiinnostuneita pelaajia, joten liitto ei maksa joukkue- ja pelaajamaksuja. Kisojen sijainti (kustannukset) ja aikainen sitoutumisen tarve on noussut monella pelaajalla haasteeksi. WFDF oli asettanut joukkue ja pelaajamaksujen rajaksi 11.8., jolloin liito olisi tullut maksaa noin 25 500 $ maksuja.

Ensi vuonna tullaan kuitenkin pelaamaan myös beachultimaten MM-kisat 14.-19.10.2024 Portugalissa, joihin on ilmennyt kiinnostusta. Bulan kanssa on selvitetty vielä aikarajoja ja lähiaikoina julkaistaan kartoituskysely kiinnostuksesta näihin kisoihin.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?