Viikonloppuna pelataan U17 SM-sarjan toinen osaturnaus Espoossa

La 12.8. pelataan U17-juniorien SM-sarjan toinen osaturnaus Keski-Espoon urheilupuistossa, kun EUC tekee debyyttinsä junioriturnauksen järjestävänä seurana. 

Kuten ensimmäisessä osaturnauksessa, mittaa toisistaan ottavat EUC, ViRHe ja LeKi. Kesäkuussa Vihdissä pelatussa turnauksessa kaikki kolme joukkuetta voittivat yhden ottelun ja hävisivät yhden: EUC peittosi ViRHeen, LeKi EUC:n ja ViRHe LeKin. Maalieron turvin EUC nettosi tourin voittopisteet 99, ViRHe 98 ja LeKi 97. Toiseen turnaukseen lähdetäänkin siis jännittävissä tunnelmissa. 

Heinäkuussa ViRHe ja EUC keräsivät pelikokemusta osallistumalla Hietsu Beach Ultimateen, ja joukkueet kohtasivat varsin äärimmäisissä olosuhteissa Hietaniemen rannalla kaatosateessa. Tarinan mukaan Hietsussa joukkueiden valmentajat saivat hakea pelaajansa merestä lämmittelemästä takaisin pelikentälle. Toivotaan, että lauantaina Espoossa joukkueita odottavat suotuisammat sääolosuhteet! 

ViRHeen valmentaja Valtteri Kuuranne toteaa myös, että kaikki on vielä auki edellisen tourin ristiin pelaamisen takia. “Olemme tällä kertaa valmiimpia EUC:n kohtaamiseen, ja odotan pelistä tiukkaa taistoa. LeKiä ei tietenkään sovi unohtaa, sillä heillä ollut myös hyvin aikaa treenata – he taistelevat aina loppuun saakka. Tästä hyvänä muistutuksena on EUC:n ja LeKin edellisen tourin universe-pisteeseen päättynyt ottelu”.

Aikataulut:

10:00 ViRHe – EUC

11:30 EUC – LeKi

13:00 LeKi – ViRHe

Seuraa heitä:

Matias Pentikäinen (EUC): Luotettava EUC:n raksapelaaja on ollut aikaisemmissa kohtaamisissa tehokas syöttäjä, mutta Matias on löytänyt itsensä useasti myös maalista ulottuvana pelaajana.

Jaakko Pirkola (EUC): SM-sarjadebyyttinsä tekevä pelaaja löysi paikkansa joukkueen vauhdikkaana maalintekijänä Hietsussa

Lauri Koikkalainen (LeKi): Laurin dyykkikatkot käänsivät pelin useaan otteeseen LeKi:n puolelle

Helmi Koikkalainen (LeKi): LeKi:n tehokasta maalintekijää ei kannata jättää vartioimatta, sillä mikäli silmä välttää, on terävä haku maalissa jo käynnissä!

Aida Westerberg (ViRHe): Vuoden junioriliitokiekkoilijaksikin valitta pelinrakentaja kantaa joukkuetta kylmäpäisellä raksatyöskentelyllä ja taitavalla puolustuksella. 

Milo Poikela (ViRHe): ViRHeen vauhdikas maalitykki, joka on tuttu jo aikaisemmilta kausilta. 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän