Saintquitos naisten harrastesarjan voittajaksi

Naisten harrasteturnauksen 2023 voittajajoukkue Saintquitos eli Saintsin ja Disquitoksen yhteisjoukkue.

Naisten harrasteturnaus pelattiin Tampereella lauantaina 2.9. viiden joukkueen voimin. Turnaus pelattiin round robin -formaatilla eli jokainen joukkue pelasi päivän aikana kerran toisiaan vastaan. Joukkueet voittivatkin pelejä jonkin verran ristiin, eikä yksikään joukkue jäänyt voitotta.

Eniten voittoja päivän aika keräsivät Saintquitos ja Sleepwalkers, jotka onnistuivat molemmat voittamaan kolme peliä neljästä. Koska joukkueiden välinen kohtaaminen päättyi Saintquitoksen nimiin lukemin 6-9, julistettiin Saintquitos koko turnauksen voittajaksi, Sleepwalkersin sijoittuessa toiseksi. Kolmanneksi sijoittui UFO voittaen kaksi peliä. Viima ja ERHe voittivat molemmat yhden pelin, mutta koska ERHe onnistui voittamaan kaksikon välisen ottelun 9-3, oli ERHe lopullisissa sijoituksissa Viiman edellä.

Päivän aikana iloittiin niin auringonpaisteesta kuin mietittiin, että mistäs ne ukkoseen liittyvät varomääräykset löytyvätkään. Aamun jälkeinen märkä sää vaikutti peliin, mutta ei niinkään tunnelmaan. Kentän laidalta löytyneen telttakatoksen suojasta sai ihailla upeita dyykkejä kaikkien joukkueiden edustajilta, käydä silittelemässä koiria sekä fiilistellä ihmisten peli-iloa ja joukkuehenkeä. Ilahduttavasti kaikkien joukkueiden pelaajista taisi löytyä myös uudempia pelaajia, mikä olikin yksi turnauksen tavoitteista. Päivästä jäi tunne, että harrasteturnauksille on tärkeä paikkansa myös kesäkaudella.

Lopulliset sijoitukset

1. Saintquitos
2. Sleepwalkers
3. UFO
4. ERHe
5. Viima

Teksti: UFO

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän