Uusiiko UFO naisten harrastesarjan voiton?

Sleepwalkersin Getten Haas kiekossa.

Harrasteturnaus käydään viime vuoden tapaan syksyisillä Pirkkahallin nurmikentillä Tampereella. Turnaus pelataan 5v5 RR-formaatilla lyhennetyllä kentällä ja peliajalla. Turnauksen erityispiirre on ettei pelaajilta vaadita lisenssiä, minkä toivotaan kannustavan mukaan myös pelaajia jotka eivät pelaa SM-sarjaa.

Tänä vuonna turnauksessa järjestetään vain naisten sarja, jota mitellään viiden joukkueen voimin. Viime vuoden harrasteturnauksen voittaja UFO on onnistunut rekryämään mukaan sekä uudempia että taukoa pitäneitä pelaajia, jota joukkue pitää jo itsessään voittona. Muut joukkueet varjelivat tiukasti niin tavoitteitaan, taktiikoitaan kuin rostereitaan, joten jännitys niiden osalta säilyy lauantaiaamuun saakkaa. Tiedossa kuitenkin on, että viime vuonna yhteisjoukkueella pelanneet ERHe ja Viima ovat molemmat saaneet kasaan oman joukkueen. Oman joukkueen on saanut kerättyä myös JSW, minkä lisäksi tänä vuonna voimansa ovat yhdistäneet Vaasa ja Oulu, joiden pelaajat voi bongata Saintquitoksesta.

Odotettavissa on sateinen turnauspäivä, johon mahtuu pelikavereiden tsemppaamista, onnistumisen riemua ja joukkueiden yhteispelin kehittymistä.

Teksti: UFO

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän