Ilmoittautuminen hallikaudelle avoimen ja naisten sarjaan on auki

Tuleva hallikausi pelataan totuttuun tapaan kolmen osaturnauksen/peliviikonlopun sarjana ja kausi huipentuu keväällä finaalitapahtumaan.

Ilmoittautuminen

Sarjailmoittautuminen tapahtuu avoimen ja naisten sarjaan lomakkeen kautta tästä. Sama lomaketta käytetään koko kauden ajan. Ilmoittautumisen takarajat eri sarjoihin ja viikonloppuihin näet alta. Myös pelipaikat näkyvät alla. Näihin saattaa kuitenkin tilanteen vaatiessa tulla muutoksia ja esimerkiksi avoimen divarien pelipaikkoihin vaikuttaa se, paljonko joukkueita on sarjassa.

2.-3.12. :  Tour 1 – osa 1 (Ilmoittautumistakaraja 12.11)

– Naisten harraste/divari: Jätkäsaari, Helsinki)
– Avoimen divarit: Jätkäsaari/Jyväskylä (riippuen joukkueiden määrästä) Lähtökohtaisesti kumpikin divari pelataan Jyväskylässä. 

9.-10.12. : Tour 1 – osa 2 (Ilmoittautumistakaraja 12.11.)

– Naisten SM: Delfort Areena, Tervakoski+ Lammi/Tampere

– Avoimen SM: Lohjan Tennari (lukiosali)

13.-14.1. : Tour 2 – osa 1  (Ilmoittautumistakaraja 17.12.)

– Naisten harraste/divari: Kupittaa, Turku

– Avoimen SM-sarja: Kupittaa, Turku

20.-21.1. : Tour 2 – osa 2  (Ilmoittautumistakaraja 17.12.)

– Naisten SM-sarja: Iittala
– Avoimen divarit: Rajakylä, Oulu/Iittala (Ensisijaisesti divari pelataan Oulussa, jos kaikki mahtuu sinne pelaamaan)

9.-10.3. : Tour 3 – osa 1   (Ilmoittautumistakaraja 8.2.)

– Naisten SM-sarja: Leppävaara, Espoo

– Avoimen SM-sarja:  Leppävaara, Espoo

16.-17.3. : Tour 3 – osa 2   (Ilmoittautumistakaraja 8.2.)

– Naisten harraste/divari: Huhtusuo, Jyväskylä*

– Avoimen divarit: Jätkäsaari, Helsinki*
*Riippuen sarjakoosta divareiden pelipaikkoja voidaan joutua yhdistämään avoimen ja naisten sarjan kanssa

23.3.2024

– Finaalit: Leppävaara, Espoo

Osallistumismaksut


Hallikaudella 2023-2024 osallistumismaksu on 175 euroa/touri/joukkue. Naisten SM-sarjan osanottomaksu on 450 euroa/kausi tai 175 €/per touri. (päätös kilpailutoimikunnassa vielä avoin sarjamuodon osalta). Osaturnaukseen ilmoittautumisen voi ennen ilmoittautumistakarajaa perua ilman seuraamuksia. Mikäli joukkue vetäytyy osaturnauksesta tai sarjasta ilmoittautumistakarajan jälkeen, joutuu se maksamaan peruutusmaksun. Peruutusmaksu on kaikissa sarjamuodoissa suuruudeltaan vähintään osanottomaksun suuruinen. Sarjamääräyksissä voidaan erikseen määrätä myös osanottomaksua korkeampi peruutusmaksu, mikä voi kuitenkin olla korkeintaan osanottomaksu kaksinkertaisena. Peruutukset tulee ilmoittaa sähköpostitse osoitteeseen sarjavastaava@liitokiekkoliitto.fi.

Jäsenyys, lisenssi ja vakuutukset

Sarjaan vaaditaan normaaliin tapaan liiton jäsenyys ja kilpailulisenssi. Lisenssivakuutus ei ole pakollinen. Lisätietoihin pääset tästä. Liiton jäsenmaksua ei palauteta, vaikka kilpailutoiminta jouduttaisiin jostain syystä perumaan koko kaudelta. Lisenssimaksut sen sijaan palautetaan, mikäli kilpailutoiminta peruuntuisi hallikauden osalta kokonaan. Maksettua vakuutusmaksua ei palauteta, mutta vakuutus on mahdollista irtisanoa kesken kauden ja saada hyvitystä.

Ostoksille pääset tästä: https://info.suomisport.fi/

Ohjeet jäsenyyden/lisenssin ostoon: https://ultimate.fi/liitto/etusivu/pelaaminen/suomisport/

Lisäajan pyytäminen ilmoittautumiseen

Jos joukkue tarvitsee lisäaikaa ilmoittautumiseen, tulee pyyntö lisäajasta perusteluineen lähettää sarjavastaavalle sähköpostitse viimeistään neljä (4) vuorokautta ennen ilmoittautumisen päättymistä. Sarjavastaavan tulee hyväksyä tai hylätä pyyntö viimeistään kahta (2) vuorokautta ennen ilmoittautumisen päättymistä.

Anomuksen esittäminen otteluaikatauluihin

Painavasta syystä voi joukkue ilmoittautumisen yhteydessä jättää sarjavastaavalle anomuksen otteluaikatauluihin liittyen. Jos joukkue ei ilmoittautumisen yhteydessä lähetä aikatauluanomusta (erillinen kohta lomakkeessa), ei anomuksia enää oteta vastaan ennen aikataulujen julkaisemista. Aikataulujen julkaisemisen jälkeen joukkue voi anoa ottelun siirtoa (katso sarjamääräysten kohta 11 Ottelun siirtäminen).

Projektijoukkuestatuksen anominen

Projektijoukkuestatus anotaan ilmoittautumisen yhteydessä (Kohta 4.3.). 

Kilpailusäännöt ja sarjamääräykset

Hallikauden  sarjamääräykset löytyvät alla olevasta linkistä (odotetaan vielä vahvistusta naisten SM-sarjan formaatista):

Yleiset kilpailusäännöt puolestaan löytyvät täältä:

https://ultimate.fi/wordpress/ultimate/wp-content/uploads/2020/10/KÄYTÖSSÄ_-SLKL-kilpailusäännöt_päivitetty-12.10.2020.pdf

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän