Ilmoittautuminen hallikauden mixed SM-sarjaan on auki

Hallikauden 2023-2024 mixed-SM-sarja pelataan kahden osaturnauksen sarjana ja lisäksi finaaliottelu pelataan finaalitapahtumassa. Ilmoittautua voi vain toiseen osaturnaukseen, mutta finaaliotteluun päästäkseen tulee osallistua kumpaankin viikonloppuun.

Kilpailutoimikunta vahvisti 5.10. muutoksia sarjamääräyksiin. Osallistuvia joukkueita kehotetaan tutustumaan huolella muutettuihin sarjamääräyksiin (linkki alempana). Lisäksi mixed-sarja on muutettu käytännön järjestelyiltä avoimen ja naisten SM-sarjaa vastaavaksi. Merkittävin muutos tässä on järjestävastuun mukauttaminen. Avoimen ja naisten sarjan tavoin kotijoukkue vastaa toimitsemisesta. Järjestävä seura voi halutessaan järjestää toimitsijoita otteluihin, mutta se ei ole varsinainen velvollisuus. Näin ollen myös sarjamaksu on halvempi kuin edellisenä vuonna.

Osaturnaukset:
Tour 1: 11.-12.11. Rajakylän yläkoulu, Oulu (ilmoittautumistakaraja 22.10.)
Tour 2 : 17.-18.2.2024 Jyväskylä (ilmoittautumistakaraja 21.1.2024 )

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu kumpaankin osaturnaukseen tämän lomakkeen kautta: https://forms.gle/Q7cdHaEUbxFFv1847

Sarjan koko on lähtökohtaisesti kahdeksan (8) joukkuetta. Jos halliaika antaa myöten, voidaan sarjan kokoa kasvattaa.

Tarvittaessa joukkueiden karsinta suoritetaan seuraavilla kriteereillä:

– Edellisen talvikauden mixed-SM-turnauksen top4-seurat ja järjestävät seurat saavat jokainen yhden paikan.
– Muut seurat saavat yhden paikan ilmoittautumisjärjestyksessä.
– Seurat saavat toisen joukkueen ilmoittautumisjärjestyksessä.

Joukkuemaksu

Joukkuemaksu on 175 €/Tour. Mikäli joukkue vetäytyy turnauksesta ilmoittautumistakarajan jälkeen, joutuu se silti maksamaan osallistumismaksun.

Joukkueiden vastuut

Turnaus on virallinen SLKL:n alainen mestaruusturnaus, joten pelaajilla tulee olla liiton jäsenyys, kilpailulisenssi ja ylimmän sarjatason mukainen sääntöakkreditointi kunnossa. Lisäksi kotijoukkueen vastuulla on toimita ottelu. Järjestävä seura voi halutessaa järjestää toimitsijoita, mutta se ei ole virallinen velvoite.

Kilpailusäännöt ja sarjamääräykset

Kilpailusäännöt löytyvät täältä: https://ultimate.fi/wordpress/ultimate/wp-content/uploads/2020/10/K%C3%84YT%C3%96SS%C3%84_-SLKL-kilpailus%C3%A4%C3%A4nn%C3%B6t_p%C3%A4ivitetty-12.10.2020.pdf

Sarjamääräykset täältä: https://ultimate.fi/wordpress/ultimate/wp-content/uploads/2023/10/Talven-2023-2024-sarjamaaraykset-mixed.pdf

Anomuksen esittäminen otteluaikatauluihin

Painavasta syystä voi joukkue ilmoittautumisen yhteydessä jättää sarjavastaavalle anomuksen otteluaikatauluihin liittyen. Jos joukkue ei ilmoittautumisen yhteydessä lähetä aikatauluanomusta, ei anomuksia enää oteta vastaan ennen aikataulujen julkaisemista.

Projektijoukkuestatuksen anominen

Projektijoukkuestatus anotaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Yleiset asiat: info@liitokiekkoliitto.fi
Aikatauluihin liittyvät asiat: sarjavastaavat@liitokiekkoliitto.fi
Sarjamääräyksiin liittyvät asiat: elisa.pursiainen@liitokiekkoliitto.fi

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän