Oletko innostunut ultimatesta ja kirjoittamisesta?

Hyvä, sillä liitto etsii talvitoimittajaa raportoimaan hallikauden tapahtumista ultimate.fi-sivustolle korvausta vastaan. Tässä siis mahdollisuus tienata mielekkään kirjoittamisen parissa ja tehdä arvokasta työtä lajin eteen! Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä, joten kannattaa toimia ripeästi. Kiinnostus tehtävään ja vapaamuotoinen lyhyt kuvaus itsestä toimitetaan sähköpostitse osoitteeseen hallitus@liitokiekkoliitto.fi. Mikäli olet kiinnostunut tehtävästä, mutta et välttämättä pysty hoitamaan kaikkia tapahtumia, voit silti laittaa hakemuksen ja ilmoittaa siinä, mitkä tehtävät ovat mahdollisia.

Liiton toimittajan vastuulla on seuraavista kotimaan tapahtumista tiedottaminen:

  1. Mixed SM-tour 1
  2. Mixes SM-tour 2
  3. Aikuisten Tour 1 kaikki sarjatasot
  4. Aikuisten Tour 2 kaikki sarjatasot
  5. Aikuisten Tour 3 kaikki sarjatasot
  6. Junioreiden Tour 1 
  7. Junioreiden Tour 2
  8. Finaalitapahtuma
  9. Masters-SM (jos turnaus toteutuu)

Kaikista tapahtumista tehdään ennakkoraportti, turnaisraportti sekä somepostaus.

Ennakkoraportti julkaistaan ultimate.fin verkkosivuilla turnausta edeltävällä viikolla ja turnausraportti turnauksen jälkeisenä maanantaina aamupäivällä klo 12 mennessä. Linkki raportteihin jaetaan Instagram-storyyn ja Facebook-feediin julkaisupäivänä.

Lisäksi turnauksen loppumisen jälkeen vielä samana päivänä julkaistaan somepostaus Instagram-feediin ja jaetaan myös Facebookiin – ellei itse raporttia julkaista samana päivänä, jolloin ei tarvitse tehdä kahta Facebook-julkaisua.

Lisäksi toimittajan vastuulla on haalia vähintään yksi kuva jokaisesta turnauksesta ja tallentaa se ultimate.fin mediakirjastoon.

Kotimaan turnausten lisäksi toimittajan tehtäviin kuuluu myös EUICC-kisat, joista tehdään kotimaan turnausten tapaan ennakko+loppuraportti ultimate.fihin sekä somepostaus samoilla aikarajoilla. Lisäksi EUICC-kisojen ajan kevyttä someseurantaa.

Toimittaja saa käyttöönsä tunnukset ultimate.fi-sivustolle. Ultimate.fin käyttöön saa perehdytyksen. 

Korvaus talvitoimittajan tehtävästä on 1 000 euroa (sisältäen kaikki yllämainitut tapahtumat). Korvaus maksetaan palkkana. Jos tehtävään valittu henkilö toimii yrittäjänä, hän voi myös laskuttaa korvauksen, mutta työnantajan sivukuluja ei lisätä laskutukseen.

Tehtävässä edellytetään itsenäistä ja oma-aloitteista toimintaa, mutta tarvittaessa esimerkiksi yllättävissä tilanteissa ja haasteissa tukea tietysti tarjotaan ja pyritään yhdessä ratkaisemaan mahdolliset haasteet.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän