Ultimaten mixed -sisäsarjan 2023-24 ennakko

Ultimaten sisäsarja on kisakauden 2023-24 aikana kaksiosainen. Ensimmäinen turnaus pelataan tulevana viikonloppuna 11.-12.11. Oulussa ja toinen turnaus Jyväskylässä helmikuussa 2024. Osallistuvia joukkueita Oulun osakilpailuun on seitsemän. Helsinki Ultimate lähtee otteluihin ennakkosuosikkina viime vuoden voitetun mestaruuden siivittämänä. Haastajat eivät kuitenkaan ole kaukana.

Joukkueiden rankkaus Oulun turnaukseen.

Jyväskylän Sleepwalkers ja Helsinki Ultimate ovat menossa edustamaan Suomea EUICC 2024 tapatumaan eli sisäultimaten Euroopan mestaruuskisoihin. Paikat on jaettu viime hallikauden loppusijoitusten perusteella.

Perinteisesti mixed -sisäsarja on ollut täynnä yllätyksiä. Yksittäisten otteluiden lopputulema voi olla hyvinkin riippuvainen Ouluun matkustavista pelaajista. Erityisesti Sakun shakkinappulat ja Espoon Kopsu voivat ylittää odotukset, sillä molemmissa joukkueissa on pelaajia, jotka ovat kehittyneet kesäkauden aikana merkittävästi pelillisesti. Kysymysmerkiksi näiden joukkueiden osalta jää, pystyvätkö ne joukkueena ulosmittaamaan parhaan mahdollisen suorituksen.

Ultimatea Tansaniaan

Turnauksen yhteydessä kerätään kiekkoja (uusia tai käytettyjä) lahjoitettavaksi Tansaniaan: ”Ryhmä Oulun yliopiston & Itä-Suomen yliopiston liikuntakasvattajia matkaa Tansaniaan marraskuun lopussa, jossa he opettavat Ultimatea Dar es salaamin yliopiston liikuntatieteiden laitoksella ja Etelä-Tansanian yläkouluissa. Frisbee on vielä kohtalaisen tuntematon liikuntaväline Tansaniassa ja ryhmä haluaa kertoa frisbeen avulla liikkumisen monista hyödyistä tansanialaisille opettajille ja opettajiksi opiskeleville. Frisbeet jäävät Tansaniaan opiskelijoiden ja koulujen iloksi. Opinto- ja opetusmatka toteutetaan GINTL -globaalihankkeen rahoituksella ja yhteistyössä LiiKe ry:n kanssa.”

Disquitos haastaa turnaukseen saapuvia joukkueita tuomaan 2 kpl edustamansa seuran kiekkoja lahjoitettavaksi Tansaniaan. Lisäksi toivomme yksittäisten pelaajien ja tukijoukkojen lahjoittavan kiekkoja tai ostavan lahjoituskiekon (7 €) turnauskahviosta hyvään tarkoitukseen. Tavoitteena on saada 100 kpl kiekkoja kerättyä Tansaniaan vietäväksi. Kaikki joukolla siis turnauskahvioon ja lahjoituskiekon ostoon sekä ostamaan herkullisia eväitä pelikatsomoon. Jos ei itse pääse turnaukseen paikalle ja haluaa osallistua lahjoitukseen, niin ole yhteydessä turnausjärjestäjiin tai johonkin paikalla olijaan. Lahjoituskiekon maksu onnistuu MobilePay:lla ja paikalla oleva henkilö voi siirtää ostetun kiekon keräyskoriin.

MIXED-SM 2023 TOUR 1

Missä: Oulussa, Rajakylän Ylä-Aste (Ruiskukkatie 4-6, 90580 Oulu)
Milloin: 11.11.-12.11.2023
Monelta: La klo 10 – 19, Su klo 9 – 16
Tulospalvelu: Tuttuun tapaan Liiton Pelikoneessa
Stream: Seuraa liiton kanavia. Tavoitteena on saada stream -pystyyn.

Teksti: Kaisa Korhonen

[EDIT 9.11.2023 13.54 Paikat EUICC2024-tapahtumaan eivät ole jaossa tulevana viikonloppuna, vaan ne on jaettu viime kauden loppusijoitusten perusteella.]

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän