Suomen Liitokiekkoliiton artikkelikuva

Liiton varsinainen syyskokous pidettiin 8.11., mutta hallitusta ei saatu täysilukuiseksi kyseisessä kokouksessa. Kokonaisuutena avoimeksi jäi kaksi hallituspaikkaa, puheenjohtajan pesti ja yhden hallituksen jäsenen paikka. Ilahduttavasti kokouksessa saatiin kuitenkin yksi uusi hallituksen jäsen, Sonja Granqvist. Hallituksessa jatkavat lisäksi Hellen Koskinen ja Elisa Pursiainen. Muut sääntömääräiset asiat saatiin kokouksessa päätökseen.

Siirretty syyskokous pidetään 8.1.2024 klo 17 etänä. Nykyinen puheenjohtaja on luvannut hoitaa pestiä siirrettyyn syyskokoukseen asti. Mikäli siis olet kiinnostunut hallitustyöskentelystä liiton hallituksessa, niin voit olla puheenjohtajaan yhteydessä veera.manner@liitokiekkoliitto.fi. Myös ilmoittautumiset kokoukseen samaan osoitteeseen 3.1. mennessä. Kokouslinkki lähetetään ilmoittautuneille.

Esityslista

  1. Kokouksen avaus
  2. Valitaan kokoukselle puheenjohtaja, sihteeri, pöytäkirjan tarkastajat (2) ja ääntenlaskijat
  3. Todetaan läsnäolijat ja äänioikeutetut jäsenet
  4. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
  5. Valitaan täysi-ikäisten jäsenten keskuudesta liiton hallituksen puheenjohtaja
  6. Valitaan liiton hallitukseen 2-4 uutta jäsentä*
  7. Käsitellään muut esille tulevat asiat
  8. Kokouksen päättäminen

*Tarkentuu lähempänä kokousta riippuen tuleeko jo valitun hallituksen kokoonpanoon vielä muutoksia

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän