Näkemyksiä lajin ulkopuolelta

Tervehdys uudelta määräaikaiselta toiminnanjohtajalta. Olen aloitellut Liitokiekkoliiton toiminnanjohtajan tehtävissä 15.1.2024. Hoidan tehtävänkuvaa määräaikaisesti Ulla Kiilin perhevapaan ajan elokuun lopulle 2024 asti. Toimin tehtävässä osa-aikaisesti.

Taustoiltani olen kahden lapsen isä, liikuntatieteidenmaisteri (Valmennus ja testausoppi) ja pitkään liikunnan liike-elämässä toiminut. Liiton tehtävän ohella toimin osa-aikaisesti LeikkiSet Oy yrityksessä kehitysjohtajana mm. liikuntatuotteiden kehitystehtävien ja olosuhteiden rakentamisen parissa. Varsinaista lajitaustaa Ultimaten parista minulla ei ole. Oheislajina Ultimatea on tullut pelattua paljonkin.

Edellä mainittu huomioiden, pyrin tuomaan ajatuksia lajin ulkopuolelta ja hyödyntämään eri kehitystehtävissä muodostunutta kokemustaustaani Ultimaten edistämiseksi Suomessa. Ensimmäinen viikko tehtävässä tapaamisineen on osoittanut minulle, että lajin parissa toimii avoin ja yhteisöllinen ryhmä vaikuttajia. Myös muiden lajiliittojen yhteistyö voi tuoda lajillemme uusia mahdollisuuksia.

Toivon Ultimaten harrastajilta, toimitsijoilta ja laji aktiiveilta samaa yhteisöllistä energiaa lajin parissa kuin tähänkin asti. Tällä pohjalla on hyvä tavoitella uutta, avata ovia uuteen ja pohjustaa mahdollisuuksia tulevaan.

Terveisin,

Timo Ojasto, toiminnanjohtaja, Liitokiekkoliitto

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän