Suomen Liitokiekkoliitto hakee osa-aikaista viestintä- ja toimistoassistenttia

Suomen Liitokiekkoliitto (SLKL) etsii osa-aikaista viestintä- ja toimistoassistenttia. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työsuhde kestää 31.8.2024 asti. Työsuhteen jatkaminen myös elokuun jälkeen saattaa olla mahdollista.

Tilanne 8.4.2024

Hakemukset on luettu ja haastattelukutsut lähetetty.

Alkuperäinen työpaikkailmoitus

Työhön kuuluu Ultimate.fi-verkkosivujen (WordPress) ja sosiaalisen median alustojen (Facebook ja Instagram) sisällöntuotanto, sähköpostilistojen (Creamailer) käyttö ja mediatiedotteiden kirjoittaminen. Viestinnän sisällöt liittyvät SLKL:n päätöksentekoon, kotimaan kilpailutoimintaan, kansainvälisiin tapahtumiin sekä lajin tunnettuuden lisäämiseen.

Viestintäassistentin työn tarkoituksena on tukea SLKL:n strategisia tavoitteita: sisäisen viestinnän terävöittämistä, sekä ultimaten tietoisuuden levittämistä ja lajin brändäämistä. Tavoitteena on siis selkeä ja oikea-aikainen viestintä, joka palvelee nykyistä lajiyhteisöä ja tukee lajin kasvua.

Viestinnän päätoimenpiteet vuodelle 2024

  • Luodaan SLKL:lle viestintäsuunnitelma
  • Kootaan viestintätiimi vapaaehtoisista
  • Päivitetään Ultimate.fin verkkosivujen tekstisisällöt

Viestintäassistentti ei vastaa yksin SLKL:n viestinnästä vaan työskentelee liiton toiminnanjohtajan ja luottamushenkilöiden kanssa. Rutiininomaisten viestittävien sisältöjen lisäksi viestintäassistentilta kuitenkin toivotaan itseohjautuvuutta toteuttaa ja kehittää SLKL:n viestintää.

Viestinnän lisäksi toisen osan työstä muodostavat rutiininomaiset toimistotehtävät, kuten postin nouto ja turnauksissa tarvittavien tavaroiden pakkaaminen ja purkaminen. Toimistotehtävät vaativat valmiutta käydä tarpeen mukaan toimistolla 2-4 krt/kk, mutta muuten työtä on mahdollista tehdä etänä. SLKL:n toimisto sijaitsee Sporttitalolla Helsingin Pitäjänmäessä (Valimotie 10). Työtä voi tehdä myös kokonaan toimistolla, mikä antaa mahdollisuuden verkostoitua muiden urheiluorganisaatioiden kanssa.

Työaikaa on käytettävissä 12 h/vk. Työtuntien määrässä on joustoa viikkotasolla ja tehtäviä pystyy osin ajoittamaan itselle sopivasti. Esimerkiksi tapahtumiin liittyvät tulosjulkaisut tarvitsee kuitenkin saada julki nopeasti tapahtuman jälkeen. (Kesän 2024 tapahtumat löytyvät Ultimate.fin tapahtumakalenterista.)

Työntekijältä edellytetään hyvää suomen kielen taitoa, erilaisten viestintäalustojen hallintaa tai niiden käytön nopeaa oppimista sekä oman toiminnan ohjaamisen kykyä. Lajin, liikunta-alan ja järjestötoiminnan kokemus katsotaan eduksi, mutta ne eivät ole välttämättömiä. Eduksi katsomaan myös osaaminen kuvaamisesta, graafisesta suunnittelusta ja videoiden editoinnista. Lisäksi eduksi katsotaan mahdollisuus käydä joissakin tapahtumissa paikan päällä tuottamassa sosiaalisen median sisältöä.

Palkka määräytyy Urheilujärjestöjen Työehtosopimuksen mukaan ja se on 15,00 €/h (palkkaluokka B). Palkka maksetaan toteutuneiden tuntien mukaisesti. Työ tehdään työntekijän omilla laitteilla.

Vapaamuotoiset hakemukset ja CV osoitteeseen rekrytointi@liitokiekkoliitto.fi.

Lisätietoa:

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän