Liitokiekkoliiton uusi viestintä- ja toimistoassistentti on valittu

Hei! Olen Johannes Hokkanen ja aloitin nyt maanantaina 22.4.2024 viestintä- ja toimistoassistentin tehtävissä. Työtehtäväni tulevat jatkumaan määräaikaisena elokuun lopulle. Liitokiekkoliiton yksi merkittävä tavoite vuodelle 2024 on viestinnän terävöittäminen, sekä lajin tunnettuuden lisääminen. Viestintä- ja toimistoassistenttina tulen työskentelemään juuri näiden tavoitteiden parissa yhdessä hallituksen ja toiminnanjohtajan kanssa. Olemme ehtineet jo pyöritellä monia ideoita, ja esimerkiksi sosiaalisen median sisällöissä tulee olemaan muutoksia tänä vuonna. Myös keskeinen tehtävä meillä on luoda liitolle ajantasainen ja selkeä viestintäsuunnitelma, jota hyödynnetään tulevaisuudessa lajin edistämiseksi.

pelaaja heittämässä kiekon, jota toinen pelaaja yrittää estää
Kuva ottelusta Suomi vastaan Saksa Nottinghamin U24 MM-kisoista. Kuva: vcultimate

Osa teistä varmasti jo tuntee minut jollain tasolla, mutta tässä kuitenkin lyhyt esittely itsestäni. Suoritan opintojani tällä hetkellä Haaga-Heliassa Vierumäellä. Opiskelen liikunnanohjaajaksi ja olen erikoistumassa kilpa- ja huippu-urheiluvalmennukseen. Ultimaten aloitin muistaakseni vuonna 2018 Espoon Kopsun höntsäpelien parissa. Myöhemmin liityin myös Otson riveihin ja edustankin molempia seuroja eri sarjoissa. Olen myös toiminut erilaisissa valmennustehtävissä lajin parissa esimerkiksi liiton järjestämillä juniorileireillä. Omat kohokohtani ultimaten parissa ovat ehdottomasti kansainväliset kilpailut, kuten U24 MM-kisat, sekä EUCR ja EUCF Otson kanssa. Henkilökohtaisia tavoitteita minulla on kehittyä edelleen pelaajana ja tuoda fyysisen harjoittelun kulttuuria vahvemmin mukaan meidän lajimme pariin.

Minulle saa milloin tahansa tulla turnauksissa, tapahtumissa tai niiden ulkopuolella kyselemään tai tuomaan ideoita viestintään tai lajiharjoitteluun liittyen.

Nähdään pelikentillä!

-Johannes

LÄHDE Liitokiekkoliiton uusi viestintä- ja toimistoassistentti on valittu

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän