Ultimate mukana SM-viikolla 2025

Liitto on päättänyt ilmoittautua mukaan SM-viikolle 2025 Espoossa. Tapahtumapaikkana toimii Leppävaaran Urheilupuisto.

SM-viikkoa on järjestetty vuodesta 2016 lähtien ja ultimatea on nähty lajivalikoimassa vuosina 2017, 2018 ja 2023. Näinä vuosina ollaan kilpailtu mixed-sarjan Suomen mestaruudesta, kuten tullaan myös tekemään 2025.

Olympiakomitean alaisen SM-viikon tavoite on lisätä osallistuvien lajien tunnettuutta ja näkyvyyttä, ja lisätä sen kiinnostavuutta. Yleisölle on helppo käydä tutustumassa ja seuraamassa uusia lajeja. Yle Urheilu on myös paikalla tekemässä kisalähetyksiä lajeista, joten ultimatella on loistava mahdollisuus tavoittaa katsojia myös kotisohvilta. Ultimaten kannalta Espoo sijaintina on myös erittäin keskeinen, koska lähialueelta löytyy useampi seura, joihin voi ohjata sekä aikuisia, että junioreita.

Viimeisin SM-viikko Lahdessa tarjoili mixed-sarjan finaalista korkealaatuisen livelähetyksen Helsinki Ultimaten ja Espoon Kopsun kamppailusta, joka on tähän mennessä kerännyt lähes 6 000 katselukertaa Yle Areenassa. Lisäksi tapahtumasta tuli TV:stä kooste sunnuntai-illalla, jossa myös ultimaten finaalin kohokohtia näytettiin. Lähetyksen tallenne on myös edelleen katsottavissa Yle Areenasta.

Liitto aikoo etsiä tapahtumalle järjestävää seuraa. Järjestäjähaku tullaan avaamaan myöhemmin.

Lisätiedot:

  • Toiminnajohtaja Elisa Pursiainen
  • toiminnanjohtaja@liitokiekkoliitto.fi
  • +358 45 1251723

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän