Annariikka Marttinen

Aivan. Sitähän minäkin: ”Oli jo aikakin.”

Ultimate.fi aloittaa uuden aikakauden suomalaisessa ultimatessa. Ultimate.fi kokoaa Suomi-ultimaten ihmiset, tapahtumat ja ultimateilmiöt yhteen paikkaan paketiksi, joka tarjoaa sekä lajia pitkään pelanneelle että ultimateen vasta tutustuvalle kirjavan kattauksen lajin eri puolista. Lajin, josta niin monelle on tullut elämäntapa.

Nyt saattaa hätäisesti lukevalle syntyä käsitys, että olisimme tässä jotakin aivan ennenkuulumatonta tekemässä. Ei suinkaan. Vaikka Ultimate.fi hohtaakin uutuuttaan, ajatus uudenlaisesta ultimateviestinnästä Suomessa on ollut monien huulilla jo pitkään. Nyt vain loksahtivat vihdoin kohdilleen niin tekijät, resurssit kuin aikakin.

Ultimate.fi on siis nyt auki ja valmiina vastaanottamaan vieraat. Toki kaikkia nurkkia ei ole vielä putsattu ja puunattu paraatikuntoon, mutta ei niitä tupaantuliaisia varten tarvitsekaan. Käytetään siis esimerkiksi vielä hetki Liiton foorumia keskusteluihin, ja monet muutkin uudet ominaisuudet ovat vasta tulossa. Tärkein on kuitenkin jo koossa: asiantuntija-artikkelit, kokeneiden ultimatenpelaajien värikkäät blogitekstit, videot jokaiselta maailman ultimatekolkalta sekä tietysti Matti Kajasteen ja Jussi Kitusuon upeat valokuvat, jotka välittävät ultimatekenttien tunnelman kotiin asti. Ja lisää ominaisuuksia ja sisältöä on tulossa koko ajan, joten kannattaa käydä tarkistamassa, mitä täältä jo huomenna löytyy, saati sitten maanantaina!

Lisäksi Facebook- ja Twitter-ominaisuudet yhdistävät Ultimate.fin koko maailmanlaajuiseen ultimateyhteisöön: Facebookin kautta FB-käyttäjät pääsevät kommentoimaan juttuja ja kuulemaan ensimmäisenä uusista päivityksistä, ja Twitter-feedin kautta puolestaan pääsee lukemaan muiden ultimateorganisaatioiden ja –tapahtumien päivityksiä sekä seuraamaan livepäivityksiä kentän laidalta turnauksista. Jos siis olet Facebook- ja/tai Twitter-käyttäjä, liitä Ultimate.fi omaan tiliisi pikimmiten!

Tervetuloa tutustumaan Ultimate.fin tarjontaan, ja ennen kaikkea kommentoimaan ja keskustelemaan! Kaikissa artikkeleissa, blogeissa ja uutisissa on kommentointimahdollisuus juuri siksi, että Ultimate.fi on koko Suomen ultimatekansaa varten. Se elää ja hengittää ultimatistien kautta. Pohjatyö on nyt tehty, mutta lopullisesti Ultimate.fistä tulee se, mitä me haluamme siitä yhdessä tehdä.

Jo nyt se innostus ja uudet ideat, joita sivusto on herättänyt julkaisun alla, ovat lyöneet meidät tekijät ällikällä ja saaneet uskomaan siihen, että Suomen ultimateyhteisössä on valtavat määrät valjastamatonta energiaa ja intoa panostaa yhteiseen lajiimme.

Ottakaa siis edelleen yhteyttä rohkeasti – ihan pikkujutuistakin. Kommentoikaa, laittakaa mailia osoitteeseen toimitus[at]ultimate.fi, kirjoittakaa foorumille tai tulkaa vetämään hihasta kentän laidalla – jo heti tänä viikonloppuna sisäfinaaleissa tai sen jälkeen monissa kevään ja kesän turnauksista. Kun kaikki te lukijat pääsette ääneen, olen ihan mahdottoman utelias näkemään, mihin suuntaan Ultimate.fi alkaa kehittyä!

Annariikka Marttinen
Ultimate.fin päätoimittaja
paatoimittaja[at]ultimate.fi

PS. Nurkat ovat siis vielä putsaamatta, mutta uutta rakennetaan jo kiivaasti: tulossa mm. lisää blogisteja, Suomen ultimatekartta, ultimaten pelikaveripalvelu, turnauksille omat alasivut Ultimate.fi:hin ja paljon muuta…

Onko sinulla sisältöidea, vaikka vain alustavakin? Nyt kannattaa takoa, kun rauta on kuuma, eli mailaa ideasi osoitteeseen paatoimittaja[at]ultimate.fi – ja varaudu siihen, että se toteutetaan!

1 KOMMENTTI

 1. Ultimate.fi ei olisi koskaan nähnyt päivänvaloa ilman lukuisten vapaaehtoisten apua. Nythän se työ vasta alkaa, mutta hyvin valmisteltu on puoliksi tehty, joten valtavan iso kiitos kuuluu jo tässä vaiheessa seuraaville ultimatisteille korvaamattomasta avusta ja työtunneista:

  Valokuvat:
  Matti Kajaste (https://picasaweb.google.com/Matti.Kajaste) ja
  Jussi Kitusuo (https://picasaweb.google.com/jussi.kitusuo)

  Sisältö:
  Nanna Karessuo
  Hartti Suomela
  Carl Willandt
  Ilkka Vaahtoranta
  Aleksi Grym
  Matti Kajaste
  Jarna Kalpala
  Otto Forsbom
  Mikko Saloila
  Emmi Marttinen

  ”Tekniikka ja taktiikka”:
  Antti Elonheimo
  Kari Tolonen
  Arto Heikkilä

  Sekä tietysti rikoskumppani Janne Airo.

  Unohtamatta lisäksi kaikkia ultimatisteja kaukana, lähellä ja hyvin lähellä, jotka ovat osallistuneet Ultimate.fin kehittämiseen keskustelemalla ja kommentoimalla.

  KIITOS.

  -Arska-

 2. Hienoa, että sivu saatiin auki. Näyttää mielestäni hyvältä! Sisältöäkin on jo mukava määrä.

 3. Komealta näyttää, vaikka vielä vähän sisältöä puuttuukin. Iso käsi päätoimittajalle ja muille sivuston kehittäjille.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?