Osallistu Ultimate.fin valokuvakilpailuun kesällä 2011!

Lähetä kilpailuun ultimateaiheinen kuva tai kuvia, ja voita kesän lopussa palkintoja! Voittajat ratkeavat lokakuussa kesäkauden päätyttyä.

  • Kaikkien osallistuneiden kuvien joukosta valitaan yleisöäänestyksellä Vuoden Ultimatekuva 2011.
  • Eri sarjoissa annetaan lisäksi kunniamainintoja, esim. parhaasta pelikuvasta tai fiiliskuvasta.
  • Viimeinen päivä kuvien lähettämiseen on pe 30.9.2011. Kilpailun voittajat selviävät lokakuun aikana.
  • Lisäksi SM-Tour I:lta, II:lta, III:lta ja finaalitapahtumasta valitaan Tourin kuva. Jos haluat, että Vuoden Ultimatekuva -kisaan lähettämäsi Tourilla otettu kuva osallistuu myös yksittäisiin Tour-kilpailuihin, lähetä kuvasi Tour I & II:lta ti 12.7. mennessä, Tour III:lta ma 22.8. mennessä ja finaaleista ma 26.9. mennessä. Muista merkitä kuvan yhteyteen, että se on otettu Tourilla. Kaikki Tour-kisaan lähetetyt kuvat osallistuvat automaattisesti myös kokonaiskilpailuun.


Osallistumisohjeet:

1. Facebookin kautta: Tykkää Facebookissa Vuoden Ultimatekuva 2011 -sivusta. (Ja vaikket aikoisikaan osallistua, tykkää silti!) Sen jälkeen voit postata kilpailuotoksesi suoraan sivun seinälle. Helppoa ja nopeaa! Sivu ja kilpailun galleria näkyvät myös Facebookiin rekisteröimättömille netinkäyttäjille.
2. Jos et omista Facebook-tiliä: Emme suinkaan oleta sinun sellaista hankkivan, vaan voit ladata kilpailuotoksesi nettiin sopivaksi katsomaasi paikkaan ja lähettää linkin kuvaan osoitteeseen toimitus(at)ultimate.fi. Toimitus poimii kuvan mukaan Facebookin galleriaan. Facebook-sivu on nähtävissä myös palveluun rekisteröimättömille käyttäjille, joten kaikki pääsevät ihailemaan kilpailuotosten kasvavaa joukkoa.

Säännöt:

  • Voit osallistua niin monella kuvalla kesän 2011 aikana kuin haluat. Käytä kuitenkin jonkin verran harkintaa, ja lähetä kilpailuun esimerkiksi vain yksi kuva samasta tilanteesta. Älä siis käytä Ultimate.fi:tä kuviesi karsinta-automaattina.
  • Kunniamainintoja jaetaan eri sarjoissa sen mukaan, millaisia otoksia ja miten paljon kilpailuun on lähetetty. Sarjoja voivat olla mm. Paras pelikuva, Paras fiiliskuva, Paras turnauskuva, Paras kiekkokuva, jne. Kunniamaininnat ja mahdollisen esikarsinnan yleisöäänestykseen tekee Ultimate.fin toimituksen myöhemmin valitsema raati.
  • Voit kuvata kuvan millä tahansa kameralla, järjestelmäkamerasta kännykkäkameraan. Isompi kuvakoko on toki aina laadukkaampi, mutta pienenkään pikselimäärän ei pidä olla osallistumisen esteenä, jos kennolle on tallentunut huippuotos. Lähetä siis rohkeasti kuvasi mukaan kuvakoosta riippumatta!
  • Ultimate.fi varaa oikeuden käyttää kilpailuun lähetettyjä kuvia ultimaten tiedotustarkoituksissa – tietenkin kuvaajan nimen mainiten aina kun mahdollista.


Pidä kamera mukana ultimatekesän 2011 menoissa, ja lähetä parhaat muistot ja huimimmat otokset Vuoden Ultimatekuva 2011 -kilpailuun!

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?