16.7.2011 / Ultimaten promopäivä Helsingin Narinkkatorilla onnistui yli odotusten. Ultimate tavoitti kansan keskeisimmällä mahdollisella paikalla ja sai sadat ihmiset seisahtumaan hetkeksi kentän laidalle ihmettelemään, miten lätty lentää ja hiekka pöllyää.

Beach-maajoukkueprojekti managerinsa Suvi Kajamaan johdolla oli järjestänyt tapahtumalle lukuisten sponsorien tuella upeat puitteet. Hiekkakenttä toimi hyvin, valokuvanäyttely oli näyttävä, ja kentän ympärillä liehuivat mm. Ultimate.fin liput. Kun huolellisiin valmisteluihin lisättiin näytöspelejä pelanneiden joukkueiden hyvä asenne ja upeat näytösdyykit, letkeä musa, katsojia opastavat juonnot sekä pilvet syrjäyttänyt aurinko, oli päivä nautinto niin ultimatisteille kuin katsojille.

Lisää kuvia ja tarinoita Narinkkatorilta tulossa ihan pian, katso esimakua Ultimate.fin Facebookin julkisesta Narinkkatori-albumista!

Tutustuitko ultimateen Narinkkatorilla? Lue tärkeimmät kysymykset ja vastaukset ultimatesta ja beach-mimmeistä täältä!

Promopäivä näkyi ja kuului Helsingin keskustassa, ja myös mediassa:

  • YLEn Aamu-TV (18.7.2011) haastatteli Suvi Kajamaata ultimatesta ja Narinkkatorista ja Minsu Rauramo opetti toimittajia heittämään kiekkoa! Haastettelu nähtävissä YLE Areenassa. Lue myös Ultimate.fi-uutinen aiheesta.
  • HS.fi / Oma Kaupunki (16.7.2011) julkaisi minijutun Narinkkatorin promopäivästä.
  • Ja toisenkin (17.7.2011).
  • Muista vinkata Ultimate.fin toimitukselle, jos bongaat promopäivästä juttua muuallakin!

Ultimatetapahtuma Narinkkatorilla

1 KOMMENTTI

  1. Kajasteen valokuvanäyttely ei vielä ole saatavilla verkossa, mutta selvitetään, olisiko se mahdollista. Hyvä idea!

    -toimitus

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?