7.10.2011 / Ultimaten maailmanmestaruuksista kilpaillaan ensi vuonna Japanissa, Sakain kaupungissa. Kilpailujen ajankohta on  7.-14.7.2012. MM-kisoissa järjestetään 5 sarjaa: avoin, naiset, mixed, masters, ja mahdollisesti naisten masters. Järjestäjät odottavat osallistujajoukkueita vähintään 60:sta eri maasta. Kisoissa pelataan ultimaten ohella myös gutsin maailmanmestaruudesta.Suomen Liitokiekkoliitto asettaa nyt hakuun avoimen, naisten, sekasarjan eli mixedin, juniorityttöjen ja junioripoikien maajoukkueiden valmentajan/valmentajatiimin paikat näiden kisojen osalta. Junioreiden MM-kisat aiotaan kuitenkin järjestää eri paikassa ja eri aikaan kuin aikuisten kisat.
.
Haettavat valmennuspaikat:
  1. Avoimen sarjan päävalmentaja
  2. Naisten sarjan päävalmentaja
  3. Sekasarjan päävalmentaja
  4. Juniorisarjan päävalmentaja avoin
  5. Juniorisarjan päävalmentaja tytöt

.
Ensisijaisesti valmentajan paikalle haetaan henkilöä, joka ei itse aio pelata joukkueessa, mutta valmennuspaikkaa voi hakea myös valmennustiiminä. Tällöin hakemuksesta tulisi selvitä tiimin jäsenten roolit.

Valmennustoimesta ei makseta palkkaa, mutta liitto on varautunut korvaamaan valmennuskuluja. Joukkueen kokonaisrahoituksesta päättää myöhemmin Liiton hallitus.

Ultimatejaosto arvostaa valmentajia valitessaan hakijoiden kokemusta ja näyttöjä pelikentillä niin valmentajan kuin pelaajankin roolissa. Vapaamuotoiset valmentajahakemukset voi lähettää sähköpostilla 22.10.2011 mennessä osoitteeseen: projektit ”at” liitokiekkoliitto.fi
.
Hakemukseen tulisi sisältyä ainakin seuraavat asiat:
  • lyhyt selvitys tiimin jäsenten kokemuksesta ultimaten ja muiden lajien valmentajina
  • kokemus pelaajana
  • mahdolliset liikuntatieteiden opinnot/suoritetut valmennustutkinnot
  • alustava suunnitelma vuoden mittaiselle projektille, jossa kerrotaan olennaisimmat asiat siitä, miten vetäisi kyseisen valmennusprojektin.
.
Hakemusten lisäksi ultimatejaosto etsii itse mahdollisia valmentajakandidaatteja.
Valmentajakysymykset on tarkoitus ratkaista vuoden loppuun mennessä.
.
LISÄKSI: Kaikkia naisten masters -sarjaan osallistumaan kiinnostuneita pyydetään ottamaan yhteyttä Hanna Öunapiin (hanna.hokkanen ”at” welho.com) mahdollisimman pian. Kyseisen sarjan projekti käynnistetään, jos kiinnostuneita pelaajia on riittävästi.
.
Kuva: Beach-maajoukkueen kuva-arkisto
.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?