Suomi_U20_TEHO_sport_lippis
Kuva on harjoitusleiriltä Suomesta, mutta ilme kuvastanee Suomen joukkueiden pettymystä pelien perumisesta.

Sää on sotkenut perusteellisesti junioreiden MM-kilpailuja Italian Leccossa. Keskiviikon iltapelejä jäi kesken, kun myrsky alkoi, ja torstain pelit jouduttiin perumaan kokonaan kenttien mentyä muhennokseksi sateen jäljiltä. Suomen joukkueet käyttävät vapaapäivän lepoon.

Ke-to: Tytöt pelasivat upeasti Japania ja USAa vastaan

Suomen tytöt pelasivat keskiviikkona upeasti powerpool-peleissä Japania ja USA:ta vastaan. Japani kuitenkin voitti 16-13 ja USA 17-3.

– Sikahyvät pelit meiltä! hehkuttaa valmentaja Veera Manner. – Japania vastaan joukkuepeli oli rautaa, ja jenkkejä vastaan huikeita yksilösuorituksia tosi monelta.

Tyttöjen torstain pelit aiottiin aluksi järjestellä uudelleen ja pelata, mutta lopulta myös tyttöjen pelit peruttiin kokonaan.

Suomen joukkue aikoo käyttää (ultimateturnauksissa äärimmäisen harvinaisen) vapaapäivän lepoon ja palautumiseen.

– Mennään ehkä porukalla katsomaan naisten Kanada-Kolumbia-peliä Leccon stadionille. Jengi on tietty pettynyttä, mutta minkäs teet, kertoo Manner. – Nyt vaan otetaan rennosti päivä ja kerätään energiat huomiselle, ja sit BOOM!

– Peruttu Ranska-peli tarkoittaa joko maalierolla sijan määrittämistä jatkosarjassa tai WFDF:n muuta prosessia sijoituksen määrittämiseksi pelien perumisen varalta. Katsotaan.

Ke-to: Pojille voitto Espanjasta ja kesken jäänyt Irlanti-peli

Keskiviikkona pojat voittivat selkeästi Espanjan.

– Pelattiin rauhallisesti ja maalin edustan viimeistely oli maltillista. Puolustus myös skorasi nopeasti katkon jälkeen, kertoo Jarno Sihvo.

Iltapelissä Irlanti onnistui hajoittamaan Suomen peliä timanttipuolustuksellaan. Myrskyn lähestyessä ja tuulen yltyessä hyökkäys vaikeutui ja Irlanti karkasi vieden puoliajan 9-2.

– Sen jälkeen peli keskeytettiin salamoinnin takia. Pelin piti jatkua torstaiaamuna klo 9.30, mutta rankan sateen takia ensimmäisen slotin pelit peruttiin.

Myös poikien pelit peruttiin myöhemmin kokonaan torstailta.

Lisäys 25.7. klo 16: Irlanti-peliä ei lopulta pelattu ollenkaan loppuun, ja ensimmäisen puoliajan tulos jäi lopulliseksi. Järjestäjät olivat jo ehtineet sanomaan, että peliä ei palata, ja vaikka sen jälkeen mahdollisuus pelaamiseen (kummankin joukkueen suostumuksella) tulikin, Irlannilla ei ollut enää kaikkia pelaajia paikalla kentillä eikä joukkue halunnut ymmärrettävästi pelata. Torstaina käytössä oli vain neljä kenttää, joilla pelattiin turnauksen etenemisen kannalta kaikkein välttämättömimmät pelit.

Kaikki kisalinkit

Junioreiden MM-turnaus 2014 pelataan Italian Leccossa. Suomesta turnaukseen osallistuvat alle 19-vuotiaiden tyttöjen ja poikien maajoukkueet. Kisat päättyvät lauantaina 26.7. finaaleihin.

Suomen junioreiden fanisivu Facebookissa (Suomen joukkueiden kuulumisia ja fanitusta) >>

WJUC2014 TORSTAIN peliaikataulut (pdf) >>

WJUC2014 kisasivut (yleistietoa kisoista) >>

WJUC2014 Tulosseuranta (pelien tuloksia livenä) >>

WJUC2014 Facebookissa (nopeita kisapäivityksiä esim. säätilanteesta) >>

Ultimate.fin maajoukkueuutiset (kaikki MM-kisoista Ultimate.fissä!) >>

Huom. Juttua muokattu 25.7. klo 16. Lisätty tietoa poikien Irlanti-pelistä.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?