Juniori-SM-2014_c_Henri_Modenius
Kuva: Henri Modenius.

Junioreiden SM-turnaus pelattiin lauantaina Helsingin Lauttasaaressa. Turnauksessa ratkaistiin paitsi joukkueiden keskinäinen paremmuusjärjestys, myös SM-finalistit syyskuun finaalitapahtumaan Brahen kentälle. SM-finaaliin selviytyivät puhtaalla pelillä EUC ja LeKi1, jotka eivät vielä kohdanneet keskenään. Molemmat voittivat juniori-SM-turnauksessa kaikki ottelunsa.

Pronssiottelussa kohtasivat tulokkaat Team Tarmo ja  ViRHe. Team Tarmo koostui kapteeni Akseli Rannan ympärille kootuista urheilullisista säbäpelaajista ja oli varsinainen yllättäjä, kun monille tuntemattomat kasvot osasivat heittää, ottaa kiinni ja pelisilmää löytyi. Team Tarmo taisteli hienosti pronssista, mutta ViRHe enemmällä ultimaten pelikokemuksellaan vei voiton. ViRHeen pelistä näkyi yhteinen harjoitteleminen.

Aikasempien vuosien perusteella monien ennakkosuosikki SOS putosi yllättäen mitalipeleistä.

Juniori-SM-2014_2_c_Henri_Modenius
Kuva: Henri Modenius.

Juniori-SM:n parasta spiritiä nähtiin LeKi2:lta, jonka riveissä pelasi hyvin nuoria pelaajia. Joukkue esitti hienoja yksilösuorituksia ja loppuun asti tsemppaamista, vaikka muiden joukkueiden taso oli kova. Toivottavasti näemme nämä tulevaisuuden ultimatelupaukset jatkossakin!

Junioreiden SM-finaali pelataan la 13.9. Helsingissä Brahen kentällä ultimaten SM-finaalitapahtumassa.

Juniori-SM-tulokset Pelikoneessa >>

Teksti: Susanna Surakka ja Ultimate.fi

 

1 KOMMENTTI

  1. Kiitos Suski hyvin vedetystä turnauksesta. Kiitos myös koko päivän jaksaneille toimitsijoille. Ja Moddelle erityiskiitos kuvista. bob

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?