Edellinen sääntömääräinen syyskokous järjestettiin 7. marraskuuta Valo-talolla. Muutama hallituspaikka jäi kuitenkin vielä auki, minkä takia järjestetään toinen syyskokous. Kokouksessa valitaan nuo kaksi uutta hallituslaista sekä tilintarkastajat seuraavalle toimintakaudelle. Samalla kokous toimii uuden hallituksen järjestäytymiskokouksena.

Siirretty syyskokous järjestetään 14.1.2016 Valo-talossa Helsingin Pasilassa (Radiokatu 20). Kokous pidetään kolmannen kerroksen neuvotteluhuoneessa klo 17 alkaen.

Liiton hallitus muodostuu tällä hetkellä 4:stä henkilöstä, kun sääntömääräinen jäsenmäärä on 6 henkilöä. Vielä kaivataan siis kahta henkilöä SLKL:n hallitukseen, jotta ylipäänsä saadaan hallitus kasaan. Nyt jos koskaan on loistava tilaisuus päästä edistämään lajiamme Suomessa. Toinen vapaina olevista hallituspaikoista on poikkeuksellisesti vain vuoden pesti.

Alustavaa puhetta on ollut Spirit-vastaavan nimeämisestä hallitukseen, mikä olisi siis täysin uusi vastuualue. Joten jos Spirit-asiat ovat lähellä sydäntäsi, on sinulla nyt loistava tilaisuus päästä kehittämään Spiritiä pelikentillä ja sen ulkopuolella. Muutenkin hallitustoiminta on erinomainen paikka päästä vaikuttamaan liiton toimintaan sekä kerryttämään kokemusta järjestötoiminnasta.

Liiton hallituksen jäsenet ohjaavat yhdessä Suomen Liitokiekkoliitto ry:n ja sen eri jaostojen toimintaa sekä varmistavat laadukkaan liitokiekkotoiminnan toteutumisen nyt ja tulevaisuudessa. Maantieteellinen etäisyys ei ole este toimintaan osallistumiselle, sillä sähköiset viestintäkeinot mahdollistavat etäosallistumisen reaaliajassa.

Jos olet kiinnostunut hallitustoiminnasta, laita vapaamuotoinen hakemus nykyiselle hallitukselle osoitteeseen: hallitus(a)liitokiekkoliitto.fi. Hakemus tulee olla toimitettuna sunnuntaihin 20.12. mennessä.

Kokoukseen ovat tervetulleita kaikki liiton jäsenet. Tarjolla on kahvia ja pientä syötävää.

Kokoukseen on mahdollisuus osallistua myös etänä. Ilmoitathan tästä viimeistään kokousta edeltävänä päivänä Tanjalle osoitteeseen: toiminnanjohtaja(a)liitokiekkoliitto.fi

Kaipaatko lisätietoja?. Laita viestiä osoitteeseen: hallitus(a)liitokiekkoliitto.fi TAI toiminnanjohtaja(a)liitokiekkoliitto.fi.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?