Cincinnatin WUCC 2018:n tuleva kilpailujohtaja Rodger Oakes kertoo Ultiworldin haastattelussa tuovansa seurajoukkueiden MM-turnaukseen tapahtumia pelikentille ja niiden ulkopuolelle. Kokenut turnausjohto haluaa viedä kilpailut kokonaisuutena uudelle tasolle.

Seuraavien WUCC-kisojen järjestelyistä vastaava Cincinnati Ultimate Players Association on organisoinut useita Yhdysvaltojen arvoturnauksia viimeisinä vuosina ja tunnetaan pelaajat ensin -ajattelumallista.

– Fokuksenamme on tietysti tehdä kisoista erinomainen tapahtuma pelaajille. Dale Wilker on turnausjohtajana aina pyrkinyt rikkomaan rajoja. Hän on järjestänyt turnauksia 35 vuotta ja opin häneltä lisää joka kerta. Hän on mahtava showmies, kertoo kilpailujohtaja Rodger Oakes.

Esimerkiksi Wilkerin ja CUPAn järjestämässä vuoden 2014 yliopistojen mestaruuskisoissa finaalipelit käynnistyivät massiivisen Yhdysvaltain lipun laskeutussa kentälle laskuvarjohyppääjän saattelemana. (Katso kuva tästä.)

WUCC-Leccossa oli helikopteri. Tosin ei juhlasyistä. Kuva: @aircooled76/Twitter
WUCC-Leccossa oli helikopteri. Tosin ei juhlasyistä. Kuva: @aircooled76/Twitter

– Vierailijoillekin on paljon nähtävää ja tehtävää viikon aikana. Esimerkiksi vuoristoradoistaan tunnettu King’s Islandin huvipuisto sijaitsee lähialueella. Toiveena on myös saattaa paikallistoimijat yhteen järjestämään aktiviteetteja. Turnauksessa tulee olemaan runsaasti tekemistä kentillä ja niiden ulkopuolella, Oakes lupaa.

Ultiworldin haastattelu Rodger Oakesin kanssa ajasta 33:08 eteenpäin: https://ultiworld.com/2016/10/19/deep-look-club-wrap-college-preview-cincinnati-wucc/

Italian Leccon WUCC-kisoihin vuonna 2014 osallistui 160 joukkuetta ja lähes 4000 urheilijaa. Tuolloin kisaohjelmaan kuuluivat Masters-sarjat, jotka ovat vuodeksi 2018 saaneet oman kilpailunsa. WFDF odottaa Cincinnatin WUCC-kisoihin joukkueita lähes 50 maasta.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?