Venäläinen Ultimate Camps järjestää rantaultimaten MM-kisoja edeltävänä viikonloppuna 10.-12.6. Moskovassa leirin, jonka valmentajina toimivat Yhdysvaltojen, Kanadan ja Australian maajoukkuepelaajia. Ultimateharjoituksia on luvassa 6 tuntia päivässä.

Leiri järjestetään samoilla kentillä kuin Sockeye-leiri vuonna 2011, jonka opeista kerrottiin myös Ultimate.fin sivuilla. Hintaa leirille on noin 50 euroa, kun maksun suorittaa huhtikuun loppuun mennessä. Osallistumismaksu nousee toukokuun aikana. Osallistujien kannattaa huomioida, että Venäjälle matkustettaessa tarvitaan viisumi. Osallistujille voidaan tarvittaessa myös järjestää majoitus paikallisten pelaajien kotona.

Ultimate Camps ei ole vielä ilmoittanut ketkä pääsevät valmentajiksi paikalle, mutta järjestäjät tavoittelevat rantaultimaten MM-kisoihin saapuvia pelaajia.

Lisätietoa varten kannattaa seurata Ultimate Campsin Facebook-sivuja.

Sockeye-leiri Moskovassa vuonna 2011. Kuva: Anton Tsepin

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?