Suomen juniorimaajoukkueiden varainkeruuturnaus Silinterihattuturnaus pelataan Helsingissä Brahenkentällä lauantaina 6. toukokuuta. Varainkeruun kohteena on EM-kisat Veenendaalissa, Hollannissa 5.-11. elokuuta.

Turnaus pelataan hattuturnauksena lukuun ottamatta kolmea juniorimaajoukkuetta, jotka pääsevät ensimmäistä kertaa harjoittelemaan yhteispeliä. Turnaus on avoin kaikille kiinnostuneille ikään tai kokemukseen katsomatta. Mahdollisen kiinnostuksen määrästä riippuen turnauksen yhteydessä järjestetään erillinen U15-hattupeli vuonna 2003 ja myöhemmin syntyneille.

Hattuturnaukseen osallistuminen maksaa 20 euroa. Hintaan sisältyy myös mahdollinen U15-peli. Mikäli pelaaja haluaa pelata vain erillisen U15-pelin, hinta on 5 euroa. Ilmottautumisen ja hattuturnauksen osallistumismaksun deadline on 30. huhtikuuta, minkä jälkeen tapahtuman info lähetetään ilmoittautuneille.

Ilmoittautuminen tehdään sähköisellä lomakkeella.

Ajankohtaisin tieto löytyy turnauksen virallisesta Facebook-tapahtumasta.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?