Ilja Winqvist pyrkii kiekkoon Tshekkiä vastaan. Kuva: Klára Matejková

EYUC-kisoissa Suomen nuoret eivät päässeet juhlimaan voitoilla turnauksen kolmantena pelipäivänä. U20-miesten sijoituskatto on 13 ja U20-naisilla sekä U17-joukkueet voivat vielä yltää yhdeksänneksi.

U20-naiset pelasivat päiväottelussa Itävaltaa vastaan, joka on katsottavissa Fanseat.comista. Hyvistä yksilösuorituksista huolimatta, joukkue ei pystynyt vastaamaan itävaltalaisten teräviin hakuihin ja loppulukemiksi tuli 5-15. Tappio tuli myös Ranskaa vastaan 1-15. Naisten joukkue jatkaa seuraavaksi alempaan jatkolohkoon, josta voi parhaimmillaan tavoitella yhdeksännettä sijaa. Vastaan asettuvat tänään Israel ja Slovakia.

U20-miehillä oli vielä mahdollisuus pitää mestaruushaaveita niukasti yllä, mutta tarvittavaa voittoa ei löytynyt. Kriittinen peli Tshekkiä vastaan päättyi 8-15 ja viimeinen ottelu meni Italialle 5-15. Edessä on korkeintaan 13. sija. Tänään he pelaavat Espanjaa ja Israelia vastaan.

Suomen U17-poikien sarjassa pelavaa joukkue koki onnistumisen hetkiä. Toisena pelipäivänä joukkue sai aikaan yhden maalin, mutta maanantaina niitä oli jo enemmän. Voiton saivat vastustajat Sveitsi 15-2 ja isäntämaa Alankomaat 15-3. Paras mahdollinen sijoitus on naisten tapaan yhdeksäs. Seuraavat vastukset ovat Irlanti ja tietysti Israel.

[vsw id=”QpyIin6c-2o” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]

Seuraa juniorien EM-kisoja!

Suomi edustaa miesten U17- ja U20-sarjoissa sekä naisten U20-sarjassa.

EYUC eli ultimaten nuorten EM-kisat kestävät lauantaista perjantaihin 5.-11.8. Kisojen kotisivut ovat osoitteessa http://eyuc2017.com/. Aikataulut löytyvät osoitteesta http://eyuc2017.com/games/schedule ja tulokset päivitetään tänne: http://eyuc2017.com/games/results.

EYUC-kisojen ykkös- ja kakkoskentän otteluita voi katsoa suorana Fanseat.comista. Fanseatin käyttö on maksullista ilmaiskuukauden jälkeen. Lisäohjeita palvelun kotisivuilta Fanseat.com.

Artikkelikuva: Klára Matejková

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?